Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Torbica kao nakit

U skladu sa predugačkim minđušama (ogrlicama, perlama, ešarpama) ide i jedna fensi torbica, koja ne služi ničemu, isto kao ni torbica za pojasom, ali je mnogo lepa – shvatite je kao još jedan komad (predugačkog) nakita i postarajte se da bude vrlo mala, sa vrlo dugačkim lancem umesto ručica i upadljivim metalnim delovima. Možete u njoj nositi vlažne i papirnate maramice.

Više nego čizme

Volite čizme? Ove jeseni i zime zaboravite na damske varijante, seksi čizme iznad kolena i potpetice. Nabavite najbakandžastije bakandže, uzmite bratovljeve stare martinke, pa ih odnesite kod obućara da im udari još pet slojeva gume na đonovima, a onda uzmite srebrni auto-lak i išarajte ih cvetićima – to je ta fensi anarhija. Doduše, neće vam se slagati uz besmislene torbice, ali uz pet brojeva veću kapu od dekine fotelje i uz još neke flofičaste komade aksesoara, hoće.

Kaiš neizostavno

Kaiš preko džempera nije nikakva nova izmišljotina, ali ove sezone će kaiš biti ultimativno neophodan, poručuju Saint Laurent, Altuzarro, Alexander McQueen. Šta god da nosiš, bolje će izgledati sa kaišem, pa je najbolje da nabaviš nekoliko, da ti idu uz bakandže, uz besmislene torbice i šarene šalove. Širok barem deset centimetara i sa šnalom veličine dinje – tako treba da izgleda.

Pufnasti aksesoar

Off-Vhite, Burberra, Maison Margiela i Simone Rocha, nalažu da nabavite pufnastu torbu veličine i oblika probušenog dušeka za plažu, kao i pufnasti šal veličine tepiha.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Editors choice