Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Tata Mark predstavio dolazak novog Facebook-a

Tata Mark predstavio dolazak novog Facebook-a

Znam da su vam svima dosadile promene na Facebook-u i da neprestano kukate i žalite se da je ovo novo katastrofa i da tata Mark treba da vrati “stari Fejs”. Moram da priznam da se i sam često požalim.

Ipak, ukoliko razmislite kako je ova mreža izgledala pre nekoliko godina, morate priznati da se desio veliki napredak. Tokom prvih pet godina imali smo priliku da shvatimo da su društvene mreže postale deo naše svakodnevice i da su, voleli mi to ili ne, promenile način komunikacije. Osnivač Facebooka, Mark Zakerberg (Mark Zuckerberg) je na konferenciji najavio novitete koji će obeležiti novu eru najpopularnije društvene mreže na svetu.

Svakako, največi novitet jeste treća generacija naših profila pod nazivom Timeline. Najnoviji izgled profila omogući će hronološki prikaz vašeg života na Facebook-u samo na jednoj stranici.

“Naš posao je da ovim profilom obezbedimo da na najbolji način možete da podelite sve što želite i da na najbolji način prikažete ono što u stvari jeste”, rekao je Zakerberg.

Timeline će zapravo biti nešto kao vaša lična Wikipedia, gde će vaši prijatelji moći vrlo jednostavno da se upute u vaše aktivnosti preglednije raspoređene na samom profilu. Pored toga, novu eru će obeležiti aplikacije i povezivanje sa medijskim partnerima kao što su Yahoo, VEVO i mnogi drugi.

Iako se i danas mnogi žale na one koji nas svojim statusima obaveštavaju i kada vrše nuždu u toaletu, čini se da će ovakve stvari biti sve prisutnije na Facebook-u. Vaši prijatelji će biti u mogućnosti da vide koju muziku trenutno slušate, sa kog sajta ste uzeli novi recept ili koju knjigu čitate, i moći će pomoću samo jednog klika da učine to isto.

Plašim se da će to dovesti do vrlo brzog širenja i diktiranja trendova od strane “uticajnih likova”. Naime, ovo će omogućiti da se nova pesma Lejdi Gage (Lady Gaga) širi brzinom svetlosti, a takođe i različite aplikacije koje će korisnici “gutati” jer je to u trendu.

Sam Timeline će se prvobitno automatski kreirati, te vodite računa da brzo odreagujete ukoliko nešto želite da sakrijete. Naknadno ćete dostupnost svih sadržaja moći sami da kontrolišete.

S obzirom na aktivnosti mreža kao što su Twitter i Google +, nije iznenađujuće što je Facebook upravo sada odlučio da plasira novitete za koje se nada da će učvrsiti njegovu poziciju. Novi Timeline je već dostupan određenim korisnicima, a ukoliko vi želite da ga imate među prvima, možete se prijaviti na ovoj stranici. Ipak, ukoliko to ne učinite, u narednih nekoliko nedelja novi izgled Facebook-a će vas svakako sam iznenaditi.

Foto 1 Tata Mark predstavio dolazak novog Facebook a

Izgled novog Facebook profila


Milan Maglov je marketing menadžer koji ne dozvoljava da mu životom zavlada svakodnevna rutina, te planira da bude jedan od prvih stanovnika Marsa. Voli svoje prijatelje, voli da putuje, sve bi da proba , i u duši je još uvek dete. Omiljeni citat: “Be the change you wish to see in the world!”

Editors choice