FOREO uređaj za čišćenje lica se jako dugo nalazio na mojoj #wish listi, a od kako je postao počasni član moje beauty kolekcije, nije prošao dan da ga nisam koristila. Ovo naglašavam jer sam mimo njega imala još mnogo želja (ili hirova?) koje sam pre ili kasnije sebi ispunila, a onda zaboravila na njih – kućni bicikl koji umesto za vožnju služi za odlaganje torbi i jakni je savršeni primer za to. Dakle, ako me pitaš da li FOREO stvarno vredi – apsolutno da!

Šta je poenta? Čišćenje lica je zaista najvažniji korak u beauty rutini i od njega sve počinje. Redovnim čišćenjem i uklanjanjem nečistoća s lica omogućavamo koži da slobodno diše, da kroz pore može da prodre kiseonik, kao i preparati koje u daljim koracima nanosimo, što za rezultat ima zaista predivnu kožu kojoj nije potreban ni gram šminke da bi izgledala dobro, a ruku na srce, svi to želimo!

Zato, nakon što smo se uverili u moć FOREO LUNA play plus uređaja za čišćenje lica, sa velikim entuzijazmom smo odlučili da isprobamo i FOREO LUNA fofo uređaj – prvi pametni beauty uređaj na svetu koji je kao takav postao prekretnica u svakodnevnoj rutini nege, jer kombinuje analizu kože i personalizovani način čišćenja lica u samo jednom uređaju. Od sada, po prvi put u Srbiji, moguće je kupiti LUNA fofo uređaj, a pre nego što se i sama odlučiš za kupovinu, pročitaj kakvi su utisci Marte, Nađe i Lare koje su pobednice konkursa FOREO Beauty Glow Up Session.

foreo luna fofo 10 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju!

Odmah sam primetila da mi je koža lica mekša. Pored toga što je zabavan za upotrebu i pruža osećaj masaže, uređaj je jako nežan i ne izaziva nikakva crvenila i peckanja. Pulsirajuća četkica efikasno otklanja nečistoće, a koža ostaje glatka i čista. (Marta)

LUNA fofo uređaj pruža sve na šta nas je FOREO i navikao – savršeno, nežno čišćenje koje odgovara svakom tipu kože, a sve što je potrebno da uradiš jeste da naneseš svoj omiljeni proizvod za čišćenje lica, pokvasiš uređaj i uključiš ga pritiskom na “ON/OFF” dugme. Kružni pokreti su ključni, nežno masiraj površinu kože i ne brini se ako uređaj u jednom trenutnu na kratko prekine s radom – to je znak da treba preći na drugo područje lica! Na samom kraju, nakon što si očistila celo lice, dobro ga isperi i osuši, nakon čega po želji nanesi omiljenu kremu za negu kože.

foreo 1 e1593091150851 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju! foreo luna fofo 7 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju!

Stvarno sam oduševljena! Prelepo čisti kožu koja nakon njega bude toliko mekana i nežna! Metoda čišćenja nije uopšte agresivna, naprotiv, jako je prijatna i prilagođena baš meni. (Nađa)

U tome i jeste najveća prednost LUNA fofo uređaja – u potpuno personalizovanoj nezi! Seti se, reč je o pametnom beauty uređaju koji uz pomoć Bluetooth tehnologije prikuplja i čuva sve podatke i rezultate o stanju kože korisnika na FOREO For You aplikaciji koja je dostupna na servisima App Store (iOS) i Google Play (Android). Svaka analiza stanja kože čuva se u aplikaciji pa na ovaj način dobijaš svoju jedinstvenu rutinu čišćenja lica.

foreo 3 e1593091208244 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju! foreo luna fofo 3 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju! foreo luna fofo 1 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju!

Obožavam FOREO! Ne samo da mi je koža savršeno čista, meka i nežna nakon upotrebe uređaja, već sada mogu da joj obezbedim i negu koja će joj najviše prijati u skladu sa tim šta joj je zaista potrebno. Nema više lutanja! (Lara)

Kako funkcioniše analiza kože pomoću For You aplikcije i LUNA fofo uređaja? Nakon što si skinula aplikaciju, sledi uputstva za kreiranje profila na ekranu, uđi u aplikaciju i klikni Connect. Potrebno je pritisnuti i držati središnju tipku pet sekundi – dok simbol kamere na uređaju LUNA fofo ne počne da treperi. Sledeći korak jeste da očistiš lice i dobro ga osušiš. Nakon toga pritisni tipku Analyze na ekranu, a ona će te uputiti da staviš oba senzora uređaja na četiri područja lica – prema redosledu prikazanom na ekranu. Pričekaj nekoliko trenutaka i na ekranu aplikacije očitaće se rezultati analize kože. Nakon analize spremna si da očistiš kožu prema jedinstvenom programu uređaja LUNA fofo prilagođenom samo tebi.

foreo 2 e1593091243900 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju! foreo luna fofo 6 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju! foreo luna fofo 4 Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo   prvom pametnom beauty uređaju!

Zaključak? Obožavamo FOREO LUNA fofo i spremni smo za najbolje od svoje kože, baš po našoj meri!

Ukoliko ti se dopala ova priča, evo i jedne lepe vesti za kraj: tokom juna meseca FOREO LUNA fofo ima specijalnu cenu umanjenu za 35% u svim dm drogerijama širom Srbije (snižena cena iznosi 6.499 RSD, a originalna 9.999 RSD)!

Na istom popustu od 35% u svim dm drogerijama u Srbiji možeš kupiti i sada već kultni FOREO LUNA play plus uređaj po ceni od 3.599 RSD (originalna cena iznosi 5.549 RSD)!

Fotografije: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments