Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

2/3

“Kao neko kome su radni dani često ispunjeni poslovnim sastancima koji se ponekad samo nastave na večernje evente po gradu, veoma mi je važno da imam postojanu šminku na licu tokom celog dana. Otkrivši Vichy Dermablend korektivni tečni puder našla sam svog pravog saveznika u toj misiji. Ne samo da ostavlja mat efekat na koži i omogućava postojanost tokom 16h, već i izuzetno dobro prekriva i podočnjake. Njegova tekstura je fantastična i nema onog teškog osećaja na licu. Vremenom sam naučila da bez dobre podloge nema dobrog makeup looka, a na Dermablend mogu u potpunosti da se oslonim.” (Jovana, 30)

vichy 3 Pitali smo stručnjaka za mišljenje i testirali: Ovo je puder koji stoji celog dana na licu!

“Obožavam prirodan izgled, pa obično izbegavam tešku i napadnu šminku. Ipak, puder mi je omiljeni makeup proizvod bez kojeg ne mogu da zamislim dan jer uz njega mogu da imam perfektan ten, bez podočnjaka, sitnih nepravilnosti i bubuljica koje tokom “onih dana” u mesecu “posete” svaku devojku. Vichy Dermablend korektivni puder mi pruža baš ono što mi je potrebno, besprekoran, mat izgled koji traje tokom celog dana, pa ako odjednom odlučim da posle posla produžim u grad, znam da sam spremna za takvu vrstu iznenađenja.” (Ivana, 24)

vichy 2 Pitali smo stručnjaka za mišljenje i testirali: Ovo je puder koji stoji celog dana na licu!
“Devojke koje vole makeup i koje su probale više proizvoda znaju da sa dobrom tehnikom i pravilno izabranom nijansom pudera zaista mogu prekriti i sakriti sve što žele na licu. Međutim, kamera ne oprašta! Ne može svaki puder sakriti nepravilnosti toliko dobro da se ne vide tokom snimanja raznoraznih video tutorijala, a da pritom ne čini da lice izgleda neprirodno i kao da je pod maskom. Dermablend 3D CORRECTION korektivni puder, istog trenutka koriguje boju i izjednačava ten kože, a osim što ih savršeno prikriva, iz dana u dan vidno umanjuje nepravilnosti. Ono što mi se posebno sviđa jeste što divno hidrira kožu i ima zaštitni faktor!” (Elena, 30)
Saznaj još i šta o Dermablend puderima kaže dermatolog dr Jasmina Vikalo.

Editors choice