Možda vam se pesma na prvi pogled ne čini interesantnom, ali verujte nam kada zatrešte basovi u klubu ona vas prosto tera da drmate guzom kako god znate i umete.

No, malo o pesmi i izvođaču…

Pesma nije baš najnovija, ali je jedna od boljih rep industrije. “Rack City” izvodi američki reper Majkl Rej Nguen-Stivenson (Michael Ray Nguyen-Stevenson), poznatiji kao Tiga (Tyga). Sa svoje 23 godine dogurao je daleko potpisavši za Young Money Entertaiment, Cash Money Records i Universal Republic Records. Prvo priznanje je dobio za pesmu “Coconut Juice” koju je uradio sa svojim rođakom Trevis Makoj (Travie McCoy).

Pesma se pojavila 6. decembra 2011. godine kao treći singl na njegovom albumu “Careless World: Rise of the Last King” i dostigla 91. mesto na “Hot 100” listi. Na oficijalnom videu trenutno se nalazi 19,664,785 pregleda.

Pored ove pesme među njegovim hitovima nalaze se i pesma “Faded”, “I’m Gonne”…

slika 1 tyga The Best of Rep: Tyga “Rack City”

"Rack city bitch rack rack city bitch…"

Zanimljive činjenice:

Rack city je drugo ime za Las Vegas.

Rack je drugi naziv za gomilu hiljada dolara.

Tiga (Tyga) predstavlja akronim za “Thank You God Always”.

Pesma “Diamond Life” je korišćena u igrici Need for Speed.

A sad play!


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments