Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Don’t Wake Me Up” je pesma koju izvodi mladi američki RnB izvođač, tekstopisac, reper i glumac Kris Braun (Chris Brown). Numera se nalazi na njegovom petom albumu koji nosi naziv “Fortune”.

Pesma je izašla 18. maja 2012. godine i ušla u top deset na muzičkim listama širom Australije, Austrije, Japana, Velike Britanije, Novog Zelanda i mnogih drugih. “Don’t Wake Me Up” je dosegla 41. mesto na “Billboard hot 100” listi.

Ova numera će se sigurno svrstati u hit singlove kao što su “Run It”, “Wall to Wall”, “Kiss Kiss” u saradnji sa Ti Pejnom (T Pain), “With You”, “I Can Transform Ya”, “Look at Me Now” u saradnji sa Basta Rajmsom (Busta Rhymes) i Lilom Vejnom (Lil Wayne), “Beutiful People”…

slika 12.jpg2 The Best of RnB: Chris Brown Dont Wake Me Up

"Don't wake me up up up up up up!"

Zanimljive činjenice:

Nakon što je pesma procurila na internet, počeli su da kruže tračevi da je Dejvid Geta (David Guetta) producirao ovu pesmu, što nije bila istina.

Pesma počinje rečima žene koja kaže: “Dragi moji, ako ljubav postoji samo u snu, ne budite me”, dok u daljim stihovima pesme Kris peva o izgubljenoj devojci koja postoji samo u njegovim snovima.

Jedan od kritičara je rekao da pomenuti glas sa početka pesme podseća na Rijanin (Rihana), koja je uzgred i njegova bivša devojka.

Oficijalan video pesme “Don’t Wake Me Up” na YouTube kanalu trenutno ima 28,063,840 pregleda.

Ako i vi verujete u ljubav samo u snu, poslušajte ovaj singl i sanjajte, a ako verujete i na javi, slušajte je otvorenih očiju.

Play!

Izvori fotografija: cutoutsounds.com, musicboxmix.net


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice