Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“All The Man That I Need”, u izvođenju jedinstvene i neponovljive dive Vitni Hjuston (Whitney Houston), prelepa je, nežna balada koja savršeno opisuje osećanja jedne zaljubljene žene prema svom muškarcu iz snova. On je ispunjava ljubavlju i toplinom više nego što je ikada sanjala; on je njen život, sve što ima i što joj je potrebno.

slika 138 The Best Of RnB: Whitney Houston All The Man That I Need

"He fills me up, he gives me love, more love that I've ever seen, he's all I've got, he's all I've got in this world, but he's all the man that I need..."

Ovu izvanrednu ljubavnu pesmu napisali su tekstopisci Den Pičvord (Dean Pitchford) i Majkl Gor (Michael Gore), a prvi put ju je izvela Linda Kliford (Linda Clifford) 1982. godine; pesma se našla na njenom albumu “I’ll Keep on Loving You”. Vitni je svoju verziju objavila kao singl nešto kasnije, 1990. godine. Zbog nežnih tonova i prelepog, izrazito emotivnog teksta, postala je pravi hit, pozitivne kritike su pljuštale na sve strane i pesma je hrabro grabila napred, penjući se sve više i više na američkim top-listama.

Prateći muzički video za “All The Man That I Need” režirao je Piter Izraelson (Peter Israelson). Krajnje je jednostavan i prikazuje Vitni, svu u crnom, u velikoj sobi sa belim nameštajem. Ništa nije prenaglašeno da bi u prvi plan dospela sama emocija koju pesma poseduje i da bi se na savršen način istakla jačina i moć glasa tamnopute pevačice.

Ova divna balada će vas sigurno pogoditi i raznežiti, jako je dirljiva, pogotovo ako i vi imate jednog ‘all the man that you need’. Uživajte!


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice