Šminkernica i back-stage su najčešće strogo zabranjena mesta za posećivanje, a upravo se tamo poznate lepotice pripremaju za magiju koju izvode na bini ili pred kamerama. Baš zato je Avon napravio video zapise prelepe Katarine Radivojević i make-up eksperta Milice Jevtić, dok “stvaraju lepotu” pred Katarinin javni nastup.

Metalliklook

Metalliklook idealan je za noćne izlaske.

Mačkaste oči

Ovakva šminka najbolje pristaje uz majicu i farmerke, ali možete je nositi i uveče uz haljine.

Naturallook

Pastelne nežne boje pravi su izbor za dnevnu varijantu, ručak sa prijateljima ili koktel.

AvonColor kolekcija predstavlja novu formulu pravljenja boja za šminku, koja fenomenalno stoji na koži i duže traje, što je meni izuzetno važno kada sam na setu”, izjavila je Katarina.

Biografija Milice Jevtić:

Isprati trend, dodaj lični pečat!

Milica Jevtić, zvanični Avon make-up ekspert kaže da joj “AvonColor” linija puno znači u poslu, a da je raditi sa Katarinom pravo zadovoljstvo jer ima izražene crte lice, idealne za šminkanje, a i odlično se zabavljaju zajedno, što i sami možemo zaključiti.

Već drugu godinu za redom Katarina Radivojević je zaštitno lice kompanije Avon. Tokom 2012. godine je predstavljala liniju proizvoda “Solutions”, potom je nastavila da podržava Avon tokom njihovih društveno odgovornih aktivnosti (borba protiv raka dojke i nasilja u porodici), a trenutno promoviše najnoviju “AvonColor” kolekciju.

Comments