Sitne lokne u punđi

Kada imate gustu kosu sitnih lokni, sakupljanje u punđu je ponekad prava trka sa vremenom i teksturom kose. S tim na umu priđite trendu messy bun. Kada skupljate kosu u punđu, dobro je pročešljajte – ali, ostavite sve pramenove koji vam ispadnu, jer je baš u tome čar ove frizure.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ERIS (@eristheplanet)

Klasična punđa za balerine

Svi se sećamo perioda kada smo sakupljali kosu i kačili je oko velikih umetaka u obliku šupljih krofni – u cilju imanja savršene punđe balerine. Ovakav trend se polako vraća. Jedino se nadamo da više nećemo koristiti umotane čarape kako bismo napravili željeni oblik punđe. Ostavljanje dva pramena oko lica ili prikupljanje kose u potpunosti je na vama. Pogledajte koliko Sophie Turner lepo stoji ovakva frizura:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgie Eisdell (@georgieeisdell)

Ravna kosa u punđi

Sa ravnom kosom je najlakše sarađivati. Ako kosu peglate ili fenirate, iskoristite drugi dan nakon pranja da je pokupite i zakačite u messy bun. Ova frizura, naizgled, ne ispunjava ono što bi messy bun trebalo da bude. Kosa je ispred podeljena na razdeljak i pažljivo sakupljena u sleek bun. Ali, ono što se nalazi pozadi je taj “nered” koji želimo! Kad kosu sakupite u punđu, ostavite krajeve da vire, baš kao na fotografiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rachel Tee Tyler 🇵🇭 (@rachelteetyler)

Naslovna fotografija: instagram.com/emmachenartistry

Milica Antić

Comments