Britanska glumica Tilda Svinton za magazin “W” govori o svojim ulogama, androgenom stilu i životu daleko od očiju javnosti. Poznata po nekonvencionalnim ulogama, od kojih joj je jedna donela i Oskara, otkrila je detalje svog novog filma “We Need to Talk About Kevin”, koji je rađen po uzoru na film “Rosemary’s Baby”. Tilda glumi trudnicu koja je u strahu da će roditi dete đavola.

114 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine

Fotografije je uradio Tim Voker (Tim Walker), a, uz Tildinu pomoć, stilista Džejkob Kjeldagard (Jacob Kjeldgaard) se svojski potrudio da dočara kako glumica vidi svet visoke mode. Tilda se za potrebe editorijala presvukla dvadesetak puta, a svaki komad odeće nosi potpis različitog dizajnera: od Rick Owens-a, preko Giorgio Armani-ja, sve do Celine i Chanel-a, stvoren je neobičan editorijal, a pedesetjednogodišnja glumica se pred objektivom savršeno snašla.

212 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 37 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 45 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 55 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 65 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 75 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 85 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 94 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments