Kad propustite svoje odnose sa bivšima kroz ovo gusto sito, ispada da sve njih treba da blokirate na socijalnim mrežama, da obrišete njihove brojeve telefona, da im ne odgovarate na poruke, a najbolje bi bilo da zaboravite da postoje i da ih ne prepoznate iz prve kad ih sretnete na ulici.

To bi bilo prosto savršeno uspešno blokiranje bivših, koji se pojavljuju da nas uznemiravaju, ulivaju lažnu nadu, ostavljaju bez teksta i isteruju nas iz pameti svojom sebičnošću i nedostatkom svakog uvažavanja.

Javlja ti se kad mu je dosadno

O, ti tačno znaš da je to baš zato. Smara se, potrošio je kredite kod svih cura na dohvat ruke, a nisi mu ni prvi izbor i mogla bi da daš desnu ruku da je to tačno tako. I ludiš od toga, ludiš. Nema dovoljno ledenih ili pržećih reči kojima bi osula rafalnu paljbu po njemu! Kako se usuđuje?! Kako se samo usuđuje – to je sve što tvoj mozak uspeva da smisli. A kako da ga blokiraš? Kako da ga obeshrabriš toliko da se više ne usudi? Pa, budi spremna na takva iznenađenja i iskoristi trenutak kad ostaneš bez teksta, zgranuta njegovim bezobrazlukom, da se setiš da ne treba da ga se setiš. Prosto, nemaš pojma ko te zove, a onda se kao setiš i izgovoriš neko drugo ime. Možeš ti to. A on to svakako zaslužuje.

Javi se posle dve godine da kaže kako mu fališ

Da, naravno da mu fališ. Nije uspeo da nađe bolju. Ma nije uspeo da nađe uopšte nikakvu. Veovatno već dve godine ništa nije kresnuo. Nemojte se obradovadi tom pozivu, nemojte nasesti na sentimentalnu priču. Naročito nemojte ako i sami niste našli nikog boljeg, ili uopšte nikog i živite u celibatu. Osim ako vas ne zaprosi.

Tipovi bivših momaka koje treba da blokiraš1 Tipovi bivših momaka koje treba da blokiraš
Comments