Svako ima neki tip ličnosti, koja ga privlači, svi u nekome tražimo i prepoznajemo određene kvalitete, čak i ako toga nismo uvek svesni. Prema horoskopu, svaki znak je tipski orijentisan na sledeći način:

Оvan

Privlače vas tipovi koji izgledaju upadljivo i ekstravagantno (pirsing, tetovaža, visina), samouvereni su i imaju arogantno – nonšalantan stav (ne zanima ih ničije mišljenje). 

Bik

Bikovi gaje posebne simpatije prema “micama” – privlače vas osobe mekog srca, nežne i osećajne, koje brinu o svim živim bićima i nikome ne mogu da naude. 

Blizanci 

Mračni, misteriozni, sarkastični, zrače nekom pretnjom i obećanjem, izazivaju vas na sve načine – to su osobine vašeg tipa. 

Rak 

Sviđaju vam se dragi, topli ljudi, u dodiru sa svojim osećanjima. A to vas često uparuje sa osobama koje su žestoko u problemu i treba im pomoć, koju im vi, naravno, oberučke pružate. 

Lav

Sviđaju vam se tipovi sportskog izgleda i duha, puni energije, avanturistički raspoloženi, spremni da rizikuju, divlji u srcu koji sami postavljaju svoja pravila.

Devica

Uspešni, organizovani, vođe koje znaju šta žele i preuzimaju inicijativu – privlače vas osobe koje imaju moć i njome prosto zrače. 

Comments