Muškarac može biti neodoljiv i privlačan, ali ako sakriva velike nedostatke i prepreke za iskrenu ljubav, onda on u suštini nije vredan našeg vremena. Zašto sebi samo nepotrebno komplikovati život? Ovi tipovi muškaraca su oni koje moraš zaobići. 

Još voli bivšu

Svaki pokušaj ljubavi iz očaja ili da bi preboleo bivšu ljubav je upravo to – samo pokušaj. Nema tu mesta novoj ljubavi i oporavku jer se u novu vezu ne ulazi da bi se zaboravila prošla, već jedino sa željom da imaš nešto novo i lepše od prethodnog. On vam čak to i neće reći, već će se pretvarati da je željan ljubavi. Ipak, ako je sretne na ulici ili mu ona pusti poruku, ostaće bez teksta, a u najgorem slučaju, vratiće joj se. U takvoj vezi nikada nećete biti srećne.

Lenština

Nije isto nezaposlen, kao i besposlen. Ako nema posla, završio je sa obavezema pa odmara, u redu. Ali, da ne može da ustane po čašu vode ili da dohvati daljinski, to je nedopustivo. Ako po ceo dan leži na kauču, samo lenčari i dosađuje se, to je dovoljan dokaz da je neambiciozna osoba, što se života tiče, pa i ljubavi.

Slika 139 Tipovi muškaraca sa kojima nikada nećete biti srećne

Na prvi pogled neodoljiv, a tako lenj

Comments