Arogantan tip

Uobraženi princ, drugačije rečeno. Sve mu na tebi smeta, a govori kako bi želeo da budeš savršena. Ponaša se prema tebi kao da ne zaslužuješ njegovu pažnju, a inferiorna si što se svega tiče. Vređaće te u vezi, a još više ako poželiš da ga ostaviš. On definitivno nije tip za voleti.

Lažljivac

Ako laže, dodaje ili iskrivljuje istinu, spada u ovu grupu. Uvek nešto mulja i nikada ne možeš biti sigurna u njega i njegove namere. Prekini na vreme, dok još niste došli u fazu kada mu slepo veruješ, a odnos se zasniva jednino na manipulaciji i prevarama.

Nikada nema vremena

Sušta suprotnost  lenštini je prezauzet dečko. Čak i ako ima puno posla, ako mu ti nisi prva na listi, onda to nikako nije dobro za vezu. U vezi sa poslom, pa onda sa tobom je neprihvatljivo.

Slika 228 Tipovi muškaraca sa kojima nikada nećete biti srećne

Mrzim što me lažeš, nemaš vremena, lenj si i da – još voliš bivšu

Neka tvoji standardi nikada ne budu manji od navedenih. Postoje različite vrste muškaraca… mršavi i visoki, mišićavi i izvajani, šarmeri sa pivskim stomakom, ali sve to nije toliko važno koliko to da te voli. Mora da ima vremena, volje i ambicije da te i dalje osvaja. Naravno da mora da se služi jedino istinom, a ako mu se po mislima mota bivša, vreme je da ga izbrišete iz svoje glave.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments