Sezona Nedelja mode je zvanično počela, a Njujork je prva prestonica mode gde su predstavljeni modeli za predstojeću sezonu. Prve dve revije Njujorške nedelje mode obeležene su velikim odzivom poznatih ličnosti i još većim odzivom medija. Prva revija je bila revija slavnog repera Kanjea Vesta o kojoj ste čitali ovde, dok je drugu reviju, konceptualno potpuno drugačiju, održao slavni kreator Tom Ford, koji se u Njujork vratio sa nedavno održanog Venecijanskog filmskog festivala gde je bila premijera njegovog novog filma “Noctural Animals”.

Veliki povratak Toma Forda na modnu scenu je najavljivan kao jedan od događaja sezone, ali niko nije mogao da pretpostavi da će biti toliko epic. Slavni dizaner se potrudio da prostorije bivšeg restorana Four Seasons u sredu, 7. septembra, bude prepun velikim imenima iz sveta modelinga sa kojima je slavni kreator sarađivao kroz višedecenijsku karijeru. U luksuznom ambijentu bivšeg Four Season-a ukrašenim belim orhidejama, tom prilikom su se služili šampanjac i martini uz dimnjeni losos sa kavijarom i iver ribom u krem sosu od pečuraka.

05 tom ford natasha poly Tom Ford: Dugoočekivana revija zasenila Nedelju mode u Njujorku 06 tom ford amber valletta Tom Ford: Dugoočekivana revija zasenila Nedelju mode u Njujorku
Comments