4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Za razliku od dolazeće mode za žene koja obiluje svetlim bojama, printovima i glasnim tonovima, muškarci će biti uskraćeni za raznobojne modele i fokus će biti na prirodnim nijansama i sličnim tkaninama, bar po kriterijumima i zamisli poznatog kreatora Toma Forda (Tom Ford). Rezultat njegovih kreacija jeste sofisticirani muškarac na kojem je svaki detalj na svom mestu. Obratite pažnju i na luksuz kojim odišu sledeći modeli. Slede primeri kako treba da izgleda jedan savremeni muškarac od stila. Tu i tamo, sa malim izmenama, većina ovih komada se može poneti svakodnevno, a oni smeliji su samo za ekstravagantne. Moć detalja na odeći ključna je za odevanje svakog urbanog muškarca – to je ono što nam Tom Ford poručuje.

Slika 138 Tom Ford kreira za muškarce sa stilom

Osećaj se prijatno i samouvereno

Ukoliko se po nečemu Tom Ford izdvaja, to je njegovo umeće da kreira odela i to savršeno upakovana sa celim stajlingom. Izuzetno krojene i elegantne, bele linije čine da muškarac izgleda moderno i sofisticirano. Kolekcija poseduje obilje kariranih odela i evo preporuke za sve muškarce koji vole poslovni look. Umesto košulje, on sa odelom kombinuje džemper ili rolku u nežnijoj nijansi.

Slika 217 Tom Ford kreira za muškarce sa stilom

Karirano odelo u kombinaciji sa rolkom

Malo dalje od uniformisanog odevanja i odela kao must have nalaze se džemperi od kašmira, koje je Tom Ford savršeno uklopio sa kariranim pantalonama.

Slika 312 Tom Ford kreira za muškarce sa stilom

Možda baš ovo bude tvoj odabir

Posebno privlači pažnju sledeća kombinacija u kojoj je akcenat stavljen na čizme od krzna uklopljene sa kožnom jaknom, koja takođe ima karirani, a sveden print. Veoma smela kombinacija koju bi, sigurna sam, poneli samo muškarci koji prate trendove i razumeju se u modu. Mada se svaki komad zasebno može nositi i uklapati sa drugim kombinacijama.

Slika 410 Tom Ford kreira za muškarce sa stilom

Naočare kao šlag na torti

Kravatu možete zameniti leptir mašnom kada je neki poseban događaj u pitanju. Tom Ford je to iskoristio, kako bi kreirao stajling za prinčeve. Sjajne crne, lakovane cipele uklopio je sa ogrtačem od krzna u crnoj boji. Sve u ime prefinjenog i ekstravagantnog izgleda.

Slika 57 Tom Ford kreira za muškarce sa stilom

Kraljevski izgled

Na redu su odela neobične teksture, ali i boje. Mogu se nositi i za klasična izdanja, ali i ona malo elegantnija.

Slika 66 Tom Ford kreira za muškarce sa stilom

Drugačije i posebno


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice