Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Jedan od najvećih muzičkih festivala na otvorenom, festival elektronske muzike na nekoliko stejdževa i više od 100,000 mladih lica željnih fantastičnog provoda – Tomorrowland – i ove godine održaće se u najlepše moguće vreme, krajem jula. Danas je najveća muzička atrakcija za mlade, koja okuplja ljude iz svih krajeva sveta. Održava se na jezerima okruženim šumom, u srcu prirode Belgije, najbliže gradu Antverpenu. Osim muzike, ovaj savršen doživljaj upotpunjuju žurke koje traju tri dana bez prestanka uz najbolje di-džejeve sveta, koreografije (poput Sensationa), noćne vatromete.

Festival je prvi put održan 2005. godine i od tada okuplja najpoznatija lica svetske muzičke scene. Baziran je na dekoraciji sveta iz bajki, magičnog života i mešavina raznih žanrova elektronske muzike, što ga čini još jedinstvenijim i neobičnijim. Na ovom festivalu predstavljala su se imena poput: Avicija (Avicii), Dejvida Gete (David Guetta), švedskog tria Swedish House Mafia, Skrileksa (Skrillex), Armina van Burena (Armin Van Buuren), Tiesta (Tiësto) i mnogih drugih…

slika 1.jpg Tomorrowland: Fantastičan provod

Doživite kvalitetan provod uz najbolju muziku

slika 2.jpg Tomorrowland: Fantastičan provod

Ovde noću nema spavanja

slika 3.jpg Tomorrowland: Fantastičan provod

Uživajte u divnom pejzažu i prirodi koja vas okružuje

Ukoliko ste željni nezaboravnog provoda, avanture i želite da okusite nešto novo i drugačije, kao i da provedete tri fantastična dana pod velom elektronske muzike u velikoj masi ljudi koji dele iste želje i misli kao i vi, zamenite letovanje ovakvim nesvakidašnjim putovanjem uz neponovljiv provod.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim modnim blogovima I’m not a part of your cliche. I’m born this way. i Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Editors choice