Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Prošlo je vreme mišićavih momaka koji vole fudbal, pivo i porniće. Da, znam vidite ih svaki dan na ulicama naših gradova, ali oni su utvare, zaostatak iz starih vremena. Novi momci su štreberi, odlikaši i zaluđenici, a njihova zabava su koka-kola, video igre i… devojke iz igara. Za starog mačistu vi ste samo komad, pilence, cica, bimbo. Za mlade štreberčine, vi ste boginja koju će obožavati kao što na pijedstal uzdižu Laru Kroft (Lara Croft), Kami Vajt (Cammy White), Ejliks Vens (Alyx Vance), Šemjus Aran (Samus Aran). Ne znate ništa o pomenutim divama? E, pa upoznajte se…

10. Cammy White iz serije igara Street Fighter

slika1 picnik Top 10 Game Babes

Kami je borac, bije k’o kopitom, sitna je i dinamitna, vitla okolo u sportskom kostimu, a pomaže i to što ju je u filmu “Ulični borac” (Street Fighter) igrala džepna Venera – Kajli Minog (Kylie Minogue)

09. Alyx Vance iz serije igara Half-Life 2

slika2 picnik Top 10 Game Babes

Ejliks je dokaz da sa novim momcima dolaze i nove vrednosti. Ona jeste zgodna i opasna, ali pre svega – pametna i obrazovana. Osim što je veran saborac u borbi protiv vanzemaljaca, Ejliks je vrhunska naučnica, hakerka, optimista i duhovita. A kao što vidite omiljena je iako nema plastično poprsje!

08. Rikku iz serije igara Final Fantasy

slika33 Top 10 Game Babes

Riku je pre svega ljupka i vragolasta. Izgleda kao nju-ejdž spoj gotike, rastafarija i hipstera. Snalažljiva je, hitra, a ima dara i za mehaničarske poduhvate. Glas joj daje sjajna Tara Strong (Tara Strong).

07. Rayne iz serije igara Bloodrayne

slika42 Top 10 Game Babes

Rejn je polu-vampirica, totalna gotik-riba i prva iz sveta igara koja je gostovala u Plejboju (Playboy). Kao što neko reče, od cure koja bajno izgleda bolja je jedino cura koja bajno izgleda i tamani Naciste. Pomaže i to što ju je u filmu igrala Kristana Loken (Kristanna Loken).

06. Nina Williams iz serije igara Tekken

slika5 picnik Top 10 Game Babes

Nina je proglašena 2008. za najbolju ribu borilačkih igara. Dugonoga, dugokosa plavojka može jednim udarcem da slomi protivniku kičmu na nekoliko mesta, što je iz meni nepoznatog razloga, u svetu borilačkih igara veoma seksi. Pomaže i to što je u filmu igra Kendis Hilebrand (Candice Hillebrand).

05. Joanna Dark iz serije igara Perfect Dark

slika6 picnik Top 10 Game Babes

Džoana je narodski rečeno, totalno seksi. Malena, crvena kosa i plave oči, to vam je isto kad devojke kažu, visok, crnokos, sa zelenim očima. Spolja deluje poput Lolite, a zapravo je prekaljena lisica. Oblači se prilično nehajno u razne opuštene skejterske kombinacije kao što su majičica i vrećaste pantalone ili vojnički fazon. A onda nas iznenadi pripijenim ronilačkim odelom.

04. Lara Croft iz serijala igara Tomb Raider

slika7 picnik Top 10 Game Babes

Eto, kao što gospoja Žoli nije više top, već “tu ne’đe” tako i naša Larka. Jest’, fakat, i dalje u vrhu, ali nema više onaj sjaj koji joj je omogućio da postane najbolja riba na igračkoj sceni. Dizajneri su se trudili, zaobljavali je, izduživali, davali joj Anđelinin izgled, ali uzalud. Dosta je i bilo, četrnaest godina vladala  je suvereno.

03. Tifa Lockheart iz serijala igara Final Fantasy

slika8 picnik Top 10 Game Babes

Ako su prethodne dame proizvod vlažnog dela muške maštovitosti u potrazi za savršenom heroinom, Tifa je devojka iz kraja. Spolja deluje krhko, a to što je majstor borilačkih veština ne umanjuje njenu toplu i snažnu osećajnost. Ona je neka vrsta ostvarivog sna, saveznik, majčinski ili sestrinski lik, ali ne i žena iza muškarca, već ravnopravno uz njega.

02. Faith Connors igre Mirror’s Edge

slika9 picnik Top 10 Game Babes

Fejt je parkur-trkačica, devojka sa margine, otpadnik društva, ali i borac za slobodu. Krhka i snažna istovremeno, ona nije ratnica, već heroina iz nehata, neko ko se zadesio u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu. Pomaže i to što joj glas daje super-zvezda glasovne glume Džuls de Džong (Jules de Jongh).

01. Samus Aran iz serijala igara Metroid

slika10 picnik Top 10 Game Babes

Madam Aran potvrđuje da je tajnovitost i dalje najzamamnija ženska vrlina. Dugo se nije znalo ni ko je, ni odakle dolazi. Isprva se prikazivala samo u oklopu, pa je iznenađenje bilo i to kada se otkrilo da je žensko. Veo tajne koji je obavija, najzanosnija je njena čar, a svaki trenutak razotkrivanja samo joj je pojačavao poželjnost. Vrhunski dokaz da žena zakopčana do grla može da izludi milione muškaraca.

Ima ih još pregršt u svetu računarskih igara, ali nisu sve mogle da stanu na spisak. Pomenućemo još doktorku iz StarCraft-a, Mirandu i Liaru iz Mass Effect-a, postavku igre Dead or Alive, Kristi iz Tekken-a, Morigan iz igre Dragon Age: Origins, Sofitiju iz Soul Calibur-a, Bastilu Šan iz igre KOTOR, Saru Morison iz Tabula Rasa-e, Nariko iz Heavenly Sword-a, Tris Merigold iz igre Witcher, te Cvet Lotusa iz igre Jade Empire.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice