Ne znamo da li ste svesne, ali sledeće nedelje je doček Nove godine! O da, 2016. godina je na samom kraju i zato je savršeni trenutak da se podsetimo svih zanimljivosti koje su se dogodile u godini koja je polako za nama. Ne plašite se, nećemo danas da se bavimo svime što ste “zgrešile”, već ćemo se pozabaviti svime što vas je zanimalo i što ste pitale Google. Dakle, ovo je top 10 beauty pitanja koje ste najčešće kucale u vašim pretraživačima, a mi ćemo biti Deda Mrazevi i na njih ćemo i odgovoriti!

Kako da mi kosa brže poraste?

Bez obzira na to da li si preterala sa šišanjem ili jednostavno želiš dugu kosu, interesovalo te je šta bi mogla da uradiš po tom pitanju. Svakako, trikovi pomažu, a mi smo ti otkrili čak i nekoliko neobičnih koji sigurno “pale”!

Kako da smršam?

Želiš da smršaš? Želiš da smršaš i to brzo? Pa, moraćeš da vežbaš, to sigurno, a možeš da isprobaš i sjajnu dijetu sa barenim jajima!

Kako da ostanem mlada?

Eh, kada bismo samo mogle da zaustavimo vreme! Ipak, neke poznate lepotice su otkrile tajne svog mladolikog izgleda, a mi smo ti skrenuli pažnju i na greške koje čine da izgledaš starije.

koza 1 Top 10 najčešće postavljanih beauty pitanja u 2016. godini (i odgovori na njih)
Comments