Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Pored boje i mirisa, oblik sapuna sve je važniji. Nekada klasični beli, jednostavnog oblika – postaju dosadni. Pored toga što ih sada možemo naći u svim bojama (crni, crveni, ružičasti) i njihovi oblici postaju sve zanimljiviji. Prave se u obliku kolača, igračaka, pa i nekih krupnijih predmeta. Koriste se različiti kalupi koji će im dati oblik, a neki su napravljeni od prirodnog materijala. Danas postoje i dizajnerske kuće koje se bave njihovom proizvodnjom. Da li vam je nekada bilo žao da koristite sapun da ne bi izgubio oblik?

Verovali ili ne, ova stolica je napravljena upravo od sapuna.Delo je “Nancy Wu Design”-a, a na vama je da procenite kako ćete je i za šta koristiti. Mali savet – ne sedajte mokri, jer se nećete dugo zadržati na njoj.

142 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Čitava stolica napravljena je od sapuna

“Soapsicle” su sladoledi napravljeni od sapuna. Svaki od njih ima specifičan ukus koji je naznačen na pakovanju, a istopljeni izgledaju baš kao sladoled koji tek treba da se zamrzne.

232 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Koji je vaš omiljeni ukus?

Ovi listići napravljeni su kombinovanjem sapuna i smole. Pravljeni su u kalupu od pravog mangovog lišća. Za jednokratnu su upotrebu, a zbog sastava povoljno deluju na kožu.

332 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Kalup od pravog mangovog lišća daje ovako veran izgled

Ako ste mislili da vam džojped ne radi – pogrešili ste, ovo je samo sapun. U današnje vreme sasvim je moguće da izgleda toliko verno i da su svaka boja, oblik i tačkica na mestu.

429 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

"Tehnika" od sapuna

Ko još ne voli gumene bombone? A pogotovo one klasične, gumene mede? Da li biste se razočarali kada biste dobili sve ove, a onda saznali da nisu za jelo? Iako izgledaju kao prave bombonice, njih možete da koristite samo u higijenske svrhe.

526 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Gummy bears? Ne, soap bears

Ovaj sapun delo je Nensi Vu (Nancy Wu). Možete da ga nosite kao detalj, ali i da ga koristite samo jednom. Čim dođe u dodir sa vodom, topi se i nestaje.

620 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Jednokratni prsten

Ovakav sapun je kao stvoren za prave muškarce, ili žene koje pored sebe žele jednog takvog.

716 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Nabacite brkove od sapuna

Ako niste u mogućnosti da imate kućnog ljubimca, ili želite da ih imate više, nabavite ovakav sapun. Izgledaju vrlo realistično i postoji više vrsta, odnosno “rasa”. Izaberite jedan i odlučite da li ćete ga koristiti ili čuvati – zanimljiv je u svakom slučaju.

810 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Kuca će vam praviti društvo

Ovakvi sapuni pravljeni su u posebnim kalupima, izrađenim tako da se svaki detalj primeti, kako bi rad bio potpun. Prefinjeni vintage sapuni odličan su izbor za ljude sa ukusom.

97 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Vintage sapuni

Da li poželite da ih pojedete, čak i kada znate da su u pitanju sapuni? Svaki detalj izgleda stvarno i nema razloga da ne pomislite da su jestivi. Posebno ako volite i sam izgled slatkih cupcake-ova.

109 Top 10 sapuna kojima bismo svi voleli da se operemo

Zar ne izgledaju ukusno?


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Editors choice