Nije mala stvar kada puniš dvadeset i pet. I dalje si vrlo mlada, ali sa druge strane ipak imaš određeno životno iskustvo, pa nisi naivna kao ranije. Verovatno si iskusila studentski život, ljubav, različita drugarstva, izdaju i slično. Bilo da proslavljaš svoj rođendan u nekom klubu ili u nekoj malo intimnijoj atmosferi, odvoji koji minut da razmisliš o svemu što si proživela do tog trenutka.

Otputuj na neko novo mesto

Dodaj još jednu lokaciju na listu zemalja i gradova koje si posetila. Istražuj nove stvari, prepusti se avanturi i nemoj da se plašiš nepoznatog.

1. Otputuj na neko novo mesto Top 10 stvari koje bi trebalo da uradiš pre 25. godine

Eliminiši toksične ljude iz svog života

Nisi dužna da trpiš i upijaš nečiju negativnu energiju. One osobe koje ni malo pozitivno ne utiču na tebe, ne pomažu ti da se razvijaš i rasteš kao osoba, ne zaslužuju mesto u tvom životu. Niko te ne tera da ostaneš prijatelj sa ljudima koji ti ne odgovaraju. Stavi sebe na prvo mesto, za promenu.

Idi sama u bioskop

Zašto i dalje nije društveno prihvatljivo da osoba sedi sama u bioskopu? To je sasvim normalna stvar, ionako tamo provodiš vreme gledajući film, u mraku, bez ikakve konverzacije. Izvedi samu sebe, uživaj maksimalno u tome, i ne obaziri se na to šta drugi misle.

Comments