Boho frizure

Dakle, za frizure važi pravilo više je više, a manje je dosadno, što bi rekla čuvena Iris Apfel. Boho je stil koji treba da slediš narednog proleća/leta, što znači da ćeš se sigurno baviti pletenicama, perlicama, uvijanjem kose i maramama. Što više messy, to bolje. I da – igraj se! Nema pravila, samo je tu tvoj unutrašnji osećaj i smisao za lepo.

Upadljivo našminkane oči

Ukoliko na usnama imaš svedenu boju (mada nije obavezno), na raspolaganju ti je opcija da naglasiš oči. Glitter, graphic makeup i vibrantne boje su ono što smo videli na gotovo svakoj reviji na Nedelji mode u Londonu, i ne znamo šta bismo više dodali osmim – mi smo za! Dobra stvar je da ti uz ovakav eye makeup ne trebaju čak ni maskara ni ajlajner što definitivno smanjuje “posao” šminkanja. P.S. Da li se to nazire kraj korišćenju gomile (nepotrebnih) makeup proizvoda?

Kosa u duginim bojama

Da li se sećaš faze od pre dve-tri godine kada je Instagram bio preplavljen fotografijama devojaka koje su imale šarenu, pardon, kosu u duginim bojama? Svim odjednom? E pa, ovaj trend se ponovo vraća, doduše u malo drugačijoj varijanti, odnosno, sada je OK da odabereš jednu od boja iz spektra i njome osvežiš svoju frizuru. Narandžasta, nežno roze, drečavo pink, a možda i fluorescentno zelena/žuta? Ovaj beauty trend je definitivno samo za hrabre!

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/peterpilotto

Ivana

Comments