U priči o letnjim trendovima i esencijalnim letnjim komadima, najzad smo došli i do boja koje su jednako važne za uobličavanje našeg stila ove sezone. Kao i obično, cilj nam je da izgledamo dobro stilizovano, a u tome nam pomažu nijanse koje ne samo da su trenutno popularne, već su na neki način i vanvremenske i uvek donose dodir luksuza našim odevnim kombinacijama. Bez obzira na to da li voliš klasične boje ili si pak raspoložena za malo oživljavanja letnje palete boja, na spisku u nastavku ćeš sigurno pronaći boju koja će se najbolje uklopiti u tvoja očekivanja o savršenom letnjem autfitu.

Pink

Ne samo da izgleda skupo i, u redu, totalno girly, već pink prosto privlači pažnju i popravlja raspoloženje. Može se reći da je sve počelo sa čuvenom Jacquemus revijom u polju lavande jer je od tada ovo boja koja gospodari letnjim kolekcijama mnogih brendova, a ne samo ovog. Sada, na tebi je kako ćeš da je uključiš u svoj stil ove sezone – da li kroz stidljivi aksesoar koji ipak krade poglede ili ćeš igrati na sve ili ništa i odabrati krupan, upečatljiv komad poput pink pantalona ili oversize sakoa.

Boja peska

Prirodna i prijatna, boja peska je apsolutni favorit svakog leta jer ne postoji teoretska šansa da u njoj ne izgledaš dobro. Obožavamo monohromatske stajlinge u ovim tonovima jer uvek izgledaju elegantno i otmeno – samo se seti sestara Kardashian-Jenner koje često nose upravo sve nijanse nude. Ne štedi na ovoj boji – neka bude maksimalno uključena u tvoj stajling ovog leta, a dodatno je osveži detaljima i aksesoarima u boji zlata.

Comments