Nebo plava

Stella McCartney, JW Anderson, The Row, samo su neki od modnih znalaca koji su ovu nijansu predstavili na svojim revijama kao apsolutni must have ovog leta. Nebo plava je romantična i nežna, a možeš je nositi u obliku klasičnih košulja ili topova i bluza sa puff rukavima, razume se, uz džins. Dobar izgled je zagarantovan – bez mnogo muke!

Bela

Kao i uvek, na listi najtrendi letnjih boja se nalazi i bela, a ultimativni summer look je naravno belo od glave do pete uz zlatne ili nude detalje, kao i sve što je pleteno i u boji drveta. Ipak, ukoliko želiš nešto savremenije i zanimljivije, ovog leta odaberi odgovarajući beli džins koji ćeš nositi uz komade vibrantnih boja za savršeni letnji kontrast.

Boja limete

Boja limete je kao najtrendi boja leta došla prilično neočekivano, ali dovoljno je bilo samo da najuticajnije influenserke ponesu nešto u ovoj nijansi da se probudi kolektivna ljubav prema njoj. Naravno, tu su i neki brendovi kao što je Ganni, koji su u svoje kolekcije uključili ovu specifičnu nijansu, a mi ne možemo da poreknemo da nam se dopada, naročito kada dolazi u obliku zanimljivih aksesoara.

Naslovna fotografija: instagram.com/frassyaudrey

Ivana

Comments