Fidži – nestvaran kutak Južnog Pacifika 

Gotovo da ne postoji osoba na svetu koja ostane imuna kada pogleda fotografije sa prelepog Fidžija. Ova ostrvska država u Okeaniji je deo arhipelaga od 300 ostrva republike Fidži i nalazi se u južnom delu Tihog okeana u pojasu Melanezije. Fidži čini spoj nespojivog kada je reč o kulturi, rasi i religiji koja je prisutna na ovom ostrvu.

Zahvaljujući predivnim plažama, 815.000 hektara netaknute šume, kao i bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima, predstavlja pravi rajski kutak na zemlji. S obzirom da kišna sezona traje od decembra do aprila, najidealnije vreme venčanja na Fidžiju je između maja i novembra.

Havaji – tropska lepota Pacifika 

Tropska klima, očaravajuća lepota prirode, aktivni vulkani izuzetno bistro more… sve to čini Havaje, jedinu američku državu koja je sačinjena od više ostrva. Ovaj arhipelag u centralnom delu Pacifika je pravi raj ne samo za turiste, već i za blogere, surfere i vulkanologe koji i te kako imaju šta da istraže na ovom rajskom ostrvu.

Havaji su, bez sumnje, jedna od najpopularnijih destinacija za egzotično venčanje, prvenstveno, zbog idiličnih pejzaža koji su kao stvoreni za romantične trenutke sa voljenom osobom! Pored peščanih plaža, Havaji takođe nude izuzetne lokalitete, znamenitosti, luksuzne hotele, bogat noćni život, kao i razne aktivnosti koje će upotpuniti vaš boravak na ovoj prelepoj destinaciji.

Sezona na Havajima traje između aprila i oktobra, kada je takozvani “Sušni period”, dok je između novembra i marta sezona kiša.

Uživajte u svakom trenutku vaše romantične ceremonije

Bez obzira na to koju egzotičnu destinaciju odaberete, najvažnija stvar jeste da maksimalno uživate u svakom trenutku vaše romantične ceremonije i da stvorite uspomene koje ćete s osmehom pamtiti do kraja života!

P. S. A mi ne sumnjamo da će vam na ovakvom venčanju mnogi pozavideti!

Naslovna fotografija: insatgram.com/couples_magazine

Nevena Zlatić

Comments