“Madonna Inn” je zaštitni znak centralne obale Kalifornije. Nalazi se u neposrednoj blizini grada San Luis Obispo. Hotel je kategorisan sa tri zvezdice i nudi 110 tematski uređenih soba. U zavisnosti od Vaših afiniteta, možete odsesti u sobi sa svetlucavim zidovima, nazvana “Stari mlin” , ili sobi nalik na pećinu kao i nekoliko varijanti soba za vatrene obožavaoce pink boje.

“Fantasyland” je hotel u kanadskom gradu Edmonton. Izgrađen je 1986. godine i prvobitno je imao pet stilskih tema, a kasnije je dodato jos šest. Danas, ovaj hotel sa 3+ zvezdice nudi 120 soba u holivudskom, rimskom, polinežanskom, viktorijanskom, afričkom, arabijskom, zapadnjačkom, i drugim stilovima.

“Greenwood FantaSuites Hotel” nalazi se u Indijani, u gradu Grinvud. Kapacitet hotela je 112 soba i 24 apartmana. Apartmani i sobe tematski podeljeni na: “Invaziju vanzemaljaca, Arabijske noći, Pepeljugu, Kupidonov kutak, Geišino dvorište, srednjovekovni zamak, Pink Kadilak, Drevni Egipat, Polarnu Svetlost”…

“The Pavilion Fashion Rock ‘N’ Roll Hotel” nalazi se samom centru Londona. “Harper’s Bazaar” opisuje ovaj hotel kao super sladak, trendi hotel sa dušom. Iako poseduje samo 30 soba, menadžment hotela ne želi da proširuje kapacitete da ne bi izgubio jedinstvenost. Svaka soba je inspirisana različitim erama pop kulture. Mnoge poznate ličnosti su odsedale u ovom hotelu među kojima i Keli Bruk, Naomi Kempbel, Kreig Dejvid.

“Pelican” (4*) je hotel u Majamiju, u vlasništvu osnivača “Dizela”. Karakteriše ga moderan, luksuzni dizajn i jedna je od najboljih alternativa za Hilton. U ponudi su dva penthausa i 27 tematskih soba. Najpopularniji apartman je “Zebra” koji se nalazi u svim poznatijim vodičima za Majami.


Tijana Jeremić je student turizma, pasionirani putnik i autor bloga Heels and Voyages by T. Veliki obožavalac štikli, slatkiša, okeana i životinja. Smatra da ljudi kroz putovanja uče o drugima, ali i o sebi.

Comments