1/2

Kao i uvek pre početka svake nove sezone, “sastavlja” se lista trendova koji će biti najzanimljiviji i najupečatljiviji. Skoro svake godine nudi se nešto novo, originalno i drugačije, ali se često i mnogi modni trendovi na velika vrata vraćaju, samo u novom ruhu.

Ako spadate u devojke koje rado prate sve modne aktuelnosti i jedva čekate da saznate šta će se novo nositi ovog proleća, sigurni smo da će vam se dopasti naših top 5 trendova za proleće/leto 2016. godine.

Sofisticated Warrior

Kada je reč o trendu sofisticated warrior, ono što vam je potrebno od garderobe jesu, najpre, pantalone u stilu uniforme generala, kraće, sa širom štraftom sa strane, ležerni mantil u maslinasto zelenoj boji, a uz sve to će vam se odlično uklopiti jednostavna bež majica od lamea.

S obzirom na to da će se ovog proleća nositi nežne, pastelne boje, pantalone koje smo mi odabrali su bele sa crnom štraftom. Ove nijanse se savršeno kombinuju sa svim ostalim bojama i “smiruju” celokupnu kombinaciju, pa tako sa ovim izborom nikada nećete pogrešiti. Pantalone su šivene tako da imaju popularnu 7/8 dužinu koja će lepo izdužiti vaše noge, ali i istaći obuću koju ćete nositi. Vođeni stilom uniforme vojnika i ratnika, odabrali smo mantil u njihovoj prepoznatljivoj boji – maslinasto zelenoj.

Kada je reč o obući, ova kombinacija je odlična jer ima svoja dva “lica”. Sa jedne strane može biti elegantna i svečana i ukombinovati se sa štiklama, a sa druge strane može biti i ležerna, savršena za dnevne varijante, i kombinovati se sa ravnim papučama koje će takođe biti jako popularne u narednoj sezoni. Sandale na štiklu koje smo mi odabrali su prljavo roze boje sa diskretnim šljokicama koje će celoj kombinaciji dati potrebnu dozu ženstvenosti. A ako se odlučite za ravnu obuću, onda vam predlažemo papuče u zlatnoj boji koji će se savršeno uklopiti u celu “vojničku” priču. Osim što su moderne i efektne, ove papuče su i jako udobne i praktične i verujemo da ćete ih zavoleti već posle prvog nošenja!

Simpatična mala torba sa dugim kaišem u zlatnoj boji “oživeće” i ukrasiti vašu kombinaciju svedenih “ratničkih” boja.

sofisticated warrior1 Top 5 trendova za proleće/leto koje moraš isprobati (VIDEO)

Powdery Street

Ovaj modni trend podrazumeva da makar jedan komad vaše garderobe bude u nežnoj, puderastoj nijansi roze boje. Ako odaberete ovakvu kombinaciju, uvek ćete izgledati nežno, ženstveno i sofisticirano, ali uz odgovarajuće detalje čak i jako urbano.

Naš predlog je da jednostavnu, romantičnu haljinu u roze nijansama ukombinujete sa efektnom jaknom u military stilu. Ne brinite, ona neće izgledati previše grubo jer je ukrašena biserima i štrasom što će doprineti vašem sofisticiranom izgledu. A ipak, jakna je sama po sebi urbana, pa ćete u jednoj kombinaciji spojiti dva sasvim različita stila što će izgledati jako efektno. Na celu kombinaciju dodajte i zanimljivu pismo-torbicu koja je savršeni detalj za svaku kombinaciju, bilo da je reč o dnevnoj ili večernjoj varijanti.

Takođe, zanimljiva kombinacija u “powdery” stilu može biti i spoj efektnih kožnih pantalona u puder nijansi i tankog džemperića sa crnim šljokicama. Kada je reč o detaljima, odličan izbor je marama zanimljivog printa u military stilu. Kao što vidite, ključne prolećne trendove svakako možete međusobno kombinovati kako biste dobile savršene, originalne kombinacije.

Wannabe Fashion Company YT Kolaz 1 Top 5 trendova za proleće/leto koje moraš isprobati (VIDEO)