2/2

More is more

Ukoliko volite izgled u rok stilu, trend “više je više” će vam se sigurno svideti. On podrazumeva najpre najjednostavniju, običnu belu majicu koju svaka devojka, naročito za sezonu proleće/leto, mora imati u svom ormaru. Upravo zbog svog izgleda, bela majica je jednostavna za kombinovanje i savršeno će se uklopiti u svaku vašu modnu zamisao. Bela košulja takođe dolazi u obzir, a ove komade ukombinujte sa boyfriend farmericama. Možete odabrati jednostavni model, ali i onaj “tretirani” – ukrašen bojom ili pocepan. Uz celu kombinaciju, nekako logično, nameće se zanimljiva kožna jakna i efektna pismo-torbica sa resicama.

Osim ove urbane, dnevne varijante, “more is more” trend se može primeniti i na večernje kombinacije. Uz prozirnu belu košulju ukrašenu jednostavnim crnim i sjajnim trakama obucite zavodljivu cigarette suknju u military stilu, ali “obogaćenu” šljokicama.

Vaša trendi kombinacija biće još efektnija uz sandale sa visokom potpeticom koje predstavljaju kombinaciju crne i zmijske kože u sivim nijansama. One su sa jedne strane jednostavne i lako uklopive u oba “više je više” izdanja, a sa druge strane daju odličan pečat celom autfitu.

Wannabe Fashion Company YT Kolaz 2 Top 5 trendova za proleće/leto koje moraš isprobati (VIDEO)

Hippines

Ovaj prolećni trend definitivno će vam izmamiti osmeh! Naziv “hippiness”, pretpostavljate, nastao je iz reči “happiness” u kombinaciji sa hipi stilom koji je u ovom slučaju “vodeći”.

Komadi garderobe koje ćete nositi trebalo bi da budu krajnje jednostavne forme, ali zanimljivog kroja. Ukoliko vam se dopada ovaj trend, mi vam predlažemo nekoliko kombinacija koje možete nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Najpre, za ležerni autfit koji možete nositi preko dana, obucite slojevitu, svilenu tuniku i zvonarice, koje će narednih meseci svakako biti jako popularne. Kako biste svom izgledu dale hipi “pečat” predlažemo vam da obučete jaknu od svetlog teksasa i ravne cipele sa resicama. Istu kombinaciju možete nositi i u večernjim prilikama ukoliko obujete cipele na štiklu i ponesete urbanu torbu kontrastnih boja.

Hipi stil nije hipi ukoliko ne uključi makar jednu dugu, lepršavu haljinu ukrašenu čipkom. Nju takođe možete obući uz iscepanu jaku od svetlog teksasa i ukombinovati je sa torbicom sa resicama i zanimljivim sandalama na štiklu. Ovakva kombinacija biće savršena za sve vaše večernje prilike.

Ako obožavate teksas, ne plašite se da se obučete od glave do pete u svoj omiljeni materijal. “Monotoniju” možete razbiti efektnom bomber jaknom (ponovo sa resicama jer je u pitanju hipi stil) i zanimljivom šarenom torbicom sa perlicama.

Wannabe Fashion Company YT Kolaz 4 Top 5 trendova za proleće/leto koje moraš isprobati (VIDEO)

Urban Godess

Na samom kraju, predstavljamo vam trend “urbana boginja” koji vam se samo na prvi pogled može učiniti kao jako sveden, ali je zapravo sav u detaljima. I u ovoj kombinaciji je važna jednostavna bela majica koju ćete ukombinovati sa urbanim teksas šortsem sa visokim strukom. Ovakav jednostavan stajling “obogatićete” metalik rimljankama u zlatnoj boji, a kako smo navikli da kombinujemo različite stilove, iz prethodnih kombinacija ćemo “pozajmiti” military jaknu sa etno motivima i tašnicu sa printom u istom stilu.

Wannabe Fashion Company YT Kolaz 3 Top 5 trendova za proleće/leto koje moraš isprobati (VIDEO)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!