Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Vreme je da svoju letnju boju kose zameniš nekom potencijalno tamnijom ili makar da dodaš svetlije tonove na svoju već tamnu boje kose, kako bi osvežila svoj look. Neki od najuspešnijih frizera i stilista iz Los Anđelesa i Njujorka izdvajaju boje kose koje će biti u trendu ove sezone.

“Zinfandel Red”

Stephanie Brown, frizerka koja je poreklom iz Njujorka tvrdi: “Svi trenutno vole tonove crvene boje u smeđoj kosi. Radni naziv boje je ‘zinfandel red’, a ona predstavlja ublaženu verziju tople crvene boje koja malo vuče ka smeđoj boji kose, te je savršena za tvoju svakodnevnicu. Ako se pitaš koja je to boja kose, pogledaj samo fotografije Zendaye sa crvenog tepiha Emmy dodele nagrada. Slobodno reci svom frizeru da tvojoj smeđoj kosi doda pramenove crvenkastog odsjaja kako bi dobila look sličan ovoj glumici.

“Autumn Glow”

View this post on Instagram

@mandymooremm

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Ne želiš baš crvene tonove u svojoj kosi? Onda pređi potpuno na bronzanu boju kose poput glumice Mandy Moore. Ovo je dimenzionalna boja za brinete, sa suptilnim sjajem koji joj daje lepu završnicu”, objašnjava Nikki Lee, jedna od najboljih frizera iz Holivuda, koja ujedno i neguje kosu ove glumice. Ona još dodaje: Ključno je da ne preterate sa pramenovima. Dodajte samo nekoliko bronzanih pramenova pri krajevima kose, što dalje od korena. Ako su ti isti pramenovi bliže licu, još bolje”, završava Nikki. 

“Gingerbread Brown”

View this post on Instagram

two very cozy ladies

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

“Neutralna brineta” kao što je supermode Kaia Gerber je uvek odličan izbor boje kose za jesen i zimu. Nije previše svetlo da bi bila plavuša, a opet nije ni previše tamno da bi bila potpuno brineta. Nešto između ove dve boje je idealan izbor za predstojeće hladne dane”, otkriva Jamie Levin, još jedan od poznatih frizera Holivuda. On još dodaje: “Možeš i da odeš u malo svetlijem pravcu sa samo par pramenova koji su bliže tvom licu, a zlatni preliv će tvojoj kosi dati ton koji si i želela.”

Editors choice