Prvi u nizu sjajnih DIY (Uradi sam) blogova je “A Pair and A Spare”. Autorka ovog online kutka je talentovana Ženev Vanderzejl (Geneva Vanderzeil). Kao i svaka ljubiteljka mode, trudi se da prati trendove, ali i da bude originalna u svakom postu koji objavi na svojoj stranici. Svoj blog je pokrenula još 2009. godine. Danas piše za magazine kao što su: “Vogue Australia”, “Lucky Magazine” i “Harper’s Bazaar”. Trenutno živi u Hong Kongu.

embedded DIY Knitted bag Top tri DIY bloga

Napravi i ti jednu ovakvu

Iza bloga “Love Aesthetics” koji je nastao 2008. godine nalazi se Ivania Karpio (Ivania Carpio). Ova dama se trudi da u svoje postove ubaci najbolje priče o detaljima i odeći. Mnogi će vam reći da je njen modni blog mnogo više od toga.

“P.S. I Made This” nam je veoma omiljen. Specifičan neposredan pristup i beskrajna inspiracija je ono što ga karakteriše. Erika Domesek (Erica Domesek) je autorka ovog bloga. Ona se upušta u avanture koje se tiču i lepote i lifestyle-a. Tako da smo sa ovom pričom otišli i korak dalje.

embedded DIY Neoprene Bikini Top tri DIY bloga

Kreativnosti ne manjka


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments