Jedna od glavnih stvari kada su devojke i moda u pitanju jeste da su pripadnice ženskog roda uvek u potrazi za dobrim odevnim kombinacijama koje ih inspirišu. Sve češće su to baš street style autfiti koje nam fotografi sa Nedelje mode a i modne blogerke prezentuju.

Ponekad samo pogled može izazvati mnoštvo svežih ideja i načina kako da spajamo komade koje imamo u svojoj garderobi, a koji obećavaju da ćemo cele naredne nedelje izgledati savršeno stilizovano. Iako smo svi svesni da u današnje vreme ima previše fotografija autfita sa ulica raznih gradova ipak kada pogledamo svaku novu kombinaciju oduševimo se i pronađemo sigurno bar nešto, a najčešće mnogo više, što bi moglo da nas inspiriše i navede da uparimo slične komade.

Kais1 Top ženstveni komadi za svaku modernu devojku (GALERIJA)

Nekada zaista postaje zamorno da smišljate svakodnevne odevne kombinacije, pogotovo kada znate da ćete tog dana sigurno imati poslovni sastanak i da ćete biti zapaženi. Ako je priroda vašeg posla takva da je kodeks oblačenja u firmi zahtevan onda znate koliko je teško truditi se da svakodnevno izgledate drugačije, stilizovano a opet da vam u tome bude udobno da obavljate sve zadatke koji se od vas očekuju u toku dana.

Zato nas fotografije sa street style kombinacijama uvek oduševe i osveže nam memoriju šta bismo i kako mogli da kombinujemo. Nekoliko novih autfita sa ulica modnih prestonica poslužila su nam kao neiscrpna inspiracija i mi uživamo da ih gledamo, a verujemo da ćete i vi.

Patike2 Top ženstveni komadi za svaku modernu devojku (GALERIJA)

Mantil ili ogrtač do poda i zanimljivog dezena savršen je izbor za svaku priliku. Možete ga nositi i sa pantalonama i sa suknjama, a jednobojna rolka ili košulja uvek su odlična baza. Na ovoj fotografiji možemo da vidimo da su suknja i mantil u kompletu i izrađeni od istog dezena i materijala, što bi nam se na prvu zamisao učinilo preteranim ali kada se uverite svojim očima kako to izgleda možemo reći da je ovo odlična ideja i izgleda fantastično. Zato ako ne uspete da nađete u nekoj od radnji ovakav set, uvek možete da pokušate sašijete i napravite komplet.

Mantil2 Top ženstveni komadi za svaku modernu devojku (GALERIJA)
Comments