Kaput- haljina i duboke čizme i ne treba vam ništa više da biste imali fantastičan stajling. Ovde možemo videti haljinu ukrašenu resama što daje dodatni šmek a duboke crne čizme iako su sa veoma niskom petom izgledaju savršeno elegantno u paru sa ovakvom haljinom.

Rese Top ženstveni komadi za svaku modernu devojku (GALERIJA)

Šarena haljina od lepršavog materijala i kožna jakna možda nekada nisu bile čak ni zamisliv par, ali sada je to jedan od obaveznih autfita koje srećemo i na ulicama i na fotografijama. Ovo je još jedan od odličnih i inspirišućih spojeva koje možete nositi uvek i svuda. Još kada dodate pečat dobrim i kvalitetni cipelama postajete kraljica dobrih kombinacija.

Jakna1 Top ženstveni komadi za svaku modernu devojku (GALERIJA)

Asimetrične kožne suknje možete kombinovati i uz duboke čizme i uz cipele otvorenih prstiju. Sve odlično izgleda. Ako je već akcenat na suknji i asimetriji po kojoj je krojena onda se gledajte da gornji deo bude neka neutralna bluza ili u ovom slučaju rolka, koja se potpuno utapa u ceo autfit.

Asimetrija Top ženstveni komadi za svaku modernu devojku (GALERIJA) Rolka Top ženstveni komadi za svaku modernu devojku (GALERIJA)
Comments