Povoda za kupovinu nove torbe uvek ima. Dolazi prava zima i vreme je da se prilagodimo novonastalim uslovima, ali naravno i trendovima. U potrazi za idealnom torbom, ove zime, moraćemo da zaboravimo na one minijaturne slatke torbice, koje su obeležile leto. Modni stručnjaci imaju interesantne preporuke, koje nam na prvi pogled mogu delovati ne tako sjajno i daleko od onoga na šta smo navikli, ali s druge strane, modeli torbi koje su izdvojili, verovatno će vas naterati da ovog meseca napravite plan za još jednu investiciju.

XXL torbe

Oversized torbe konačno su u prvom planu. Pravo su rešenje za sve samouverene žene i pre svega za one dame koje su stalno u pokretu, one koje putuju i one koje jednostavno vole tu vrstu sigurnosti. Vremenom te torbe obično postanu mali koferi, odnosno prostor za sve ono što nam je “prekopotrebno”, a zaprvo nam nikada pre te torbe nije ni trebalo. Ipak, ogromne torbe pružaju savršen osećaj sigurnosti, mogu odlično da se uklope i budu pravi deo vaše idealne kombinacije.

Strukturirane torbe sa malim ručkama

Reč je o uglavnom kožnim torbama, koje imaju elegatno dizajnirane male ručke, a obično imaju i kaiš, te se mogu nositi i preko ramena, ali i u ruci. To je ono što ih čini posebnim i to je ono zbog čega ove torbe polako postaju univerzalan modni komad. Naime, mogu fino pratiti svaku poslovnu kombinaciju i biti deo kancelarijske priče. Međutim, s druge strane odlično pariraju i malo svečanijim haljinama i mogu biti zaista detalj koji će promeniti sve. I ležerno i elegantno idu dobro uz ovu torbu. Iako mnogo manja u odnosu na prethodnu, ova torba zna da bude veoma praktična i ne bi trebalo da vam predstavlja nikakav teret, već može da vam proizvede samo zadovoljstvo što ste upravo vi vlasnica iste.

Comments