Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Vrećaste torbe

Detalji devedesetih već neko vreme utkani su u najpopularnije modne komade. Neki trendovi davnih godina potpuno se preuzeti, a u “industriju” torbi vraća se i potpuni hit devedesetih – “hobo” torbe, odnosno vrećaste torbe. U pitanju je veoma udobna torba, koja će odgovarati i vašem ramenu, a s druge strane nikako neće umanjiti efektivnost vaše modne kombinacije. Uglavnom su u pitanju minimalističke torbe, većih dimenzija i u većini slučajeva su jednobojne. Uglavnom su za opuštene varijante. Obožavaćete ovu torbu, jer će vam stati sve što poželiti, a biće prilično praktična.

Elegantne večernje clutch torbe

Ukoliko ste vlasnica ove savršene torbe, onda ste se već pripremili za sve proslave i žurke koje nam slede ove zime. U pitanju su male elegantne torbe, koje su uglavnom izrađene od osetljivih i nežnih tkanina, svile ili satena, sa dodatnim elementima, resicama, biserima i ostalim ukrasnim svetlucavim detaljima, koji će učiniti da se osećate kao da ste na crvenom tepihu kada je budete nosili.

Neizostavni animal print

Egzotične torbe, sa zmijskim i leopard printom sve su popularnije. Na njih se odavno ne gleda kao na nešto novo i posebno, već polako postaju deo kolekcije svake moderne dame. Ove torbe mogu da izgledaju veoma skupo, prefinjeno i ujedno veoma elegantno. Ne postavlja se pitanje da li će se nositi veća ili manja torba, već je poenta u što izazovnijem i upečatljivijem printu, koji će se pametno kombinovati uz različite kombinacije.

View this post on Instagram

#animalprint

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Naslovna fotografija: instagram.com/mae_cassidy

Jelena

Editors choice