Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Iako smo pomalo prerasli to klasifikovanje, i nošenje ili nenošenje IT torbi, i moda sve više ide u pravcu da je jednako it kao Loewe i da izvučeš staru bakinu torbicu, a ako se zadesi da još dve, tri Instagram kraljice stila ponesu isto, ili sličlno, eto nam ga novi mikro trend kom se dosta radujemo kao i bilo kom drugom, znatno većem. Ipak, iako smo jel’te prerasli te super dominantne struje, svaka godina sa sobom neminovno donosi novu turu instant prepoznatljivih torbi, za koje odmah znamo kakve su, odakle su, ko ih je radio, u kojim sve bojama postoje i slično. Prošle godine su to bile Simon Miller Bonsai torba, ili recimo Gucci kaiš torba, sa kojima smo se i više nego dobro upoznale. Ove godine, iako verovatno nije puno toga čekirano na dream listi torbi, stiglo je još lepotica da se ubaci na istu. Ko zna, možda sada ništa ništa pa se desi situacija i odjednom kupiš tri legendice. Nikad se to ne zna, i zato bolje biti spreman, sa sveže dopunjenom listom na gotovs. Zato, da pregledamo šta nam je to donela nova sezona!

Loewe, pletena troba

Pričali smo već o tome koliko su ove torbe postale poznate, iako smo mislili da sveta van plaže nikada neće videti. Pa, nagledale su se ulica sveta to vam moram reći. I ako si mislila da će ovaj trend dosta brzo da zamre i padne u zaborav, hm, kada legendarda kuća kao Loewe uplete prste, to obično znači da je komad stigao, da se razradi i ostane s nama bar još neko vreme. Ili barem cele ove godine. Loewe supersize pletena tote torba sa logoom u koži boje konjaka, je definitivno nešto što želimo.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 오늘나의품으로왓구나 먼길오느라 수고햇다ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 샤랄라원피스입고 가디건무심하게걸치고 이가방들고 우로빠랑피크닉가야지♡ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #로에베#로에베라피아백#로에베라피아스몰#loewe#loeweraffia#loeweraffiabag#로에베바스켓백#loewebasket#loewebasketbag#데일리룩#ootd#오늘의코디#데일리코디#패션스타그램

A post shared by 박수진 (@ssujinism) on

Boyy, Deon torba za pojas

Prošle godine ko o čemu, svi o Gucci torbama za pojas, a kako se čini, ovaj model je na meniju i za 2018. Iako ne Gucci. Boyy samo što je izbacio novi model, a influenserke širom sveta su ih već razgrabile i prikačile na strukove.Toliko je brza i instant ljubav prema njima. Od Vanessae Hong do Annabel Rosendahl, svi je vole i nose.

Pink day💕

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) on

Editors choice