The Fendi Shopper

Ne znam koliko sezona će ova lepotica da preživi jer brižljivo targetira akutelne trendove, i to radi baš dobro. Fendi torba poput onih za kupovih, kombinuje dva najveća trenda ove godine: logo i XXL dimenzije. Statusni i stilski simbol leta gospodnjeg 2018. a za dalje ćemo videti kakva je sudbina očekuje.

Shrimps, Antonia torba

Biser među torbama! I to mislimo bukvalno… Antonia torba veoma sofisticirano predstavlja ono što je ozbiljan trend sezone, a to su torbe od perlica, i zapravo sve od perlica. Ova torba posebno, je zapalila instagram i ako ćemo se po nečemu sećati juna 2918, to će svakako biti ona i sa koliko su je ljubavi i radosti influenserke prihvatile, od Camille Charrière do Emili Sindlev. Dobra vest je i da Antoniane odlazi nigde, jer ako je suditi po jesen/zima 18 kolekciji, koje se mogla zakačiti na LFW, torba će dobiti svoj preobražaj. Postaće zlatna i naravno…XXL. Jedva čekamo.

Simon Miller, “kesa” za ručak

Lični favorit, moram priznati. Simon Miller je rekreirao klasičnu papirnatu kesu, poput onih u koje nam u Meku i ostalim take away mestima, spakuju “za poneti”. Silueta papirne kese, savijene i ready to god, ali kožna, u intenzivnim bojama, od kože tako nežne i tretirane da zaista izgleda i ponaša se kao papir. Magija!

Staud, Shirely torba

Staud je nastavio da niže godišnje uspehe sa svojim genijalnim torbama i ono što je prošle godine bila Bissett sada je Shirley —plastična tote, sa ručkama i unutrašnjom torbom sa croc printom. Spoj svega što volimo ove sezone. Plastika je toliko omiljena da nema razloga potcrtavati to opet, a animal print očigledno ozbiljno zainteresovan da preplavi naše garderobere, ali i cipelarnike.

Comments