Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kao što vidite, nije bog zna šta, nema od čega trač da se napravi.

Prvo, snimak je mutan i ne prikazuje ništa osim kaleidoskopa treperenja i rastočenih oblika kao da smo zavirili u glavu Hantera Tompsona (Hunter S. Thompson).

Drugo, glasić može da pripada Biberku (Justin Bieber), ali teško dokazivo. Mislim da takvih glasića ima najmanje nekoliko stotina hiljada klinaca između 12 i 15 godina.

Treće, šiparice stvarno pijuču tako da ti skaču po živcima, pa mu se može čestitati na tome što je samo zapsovao, uz eventualno pokazivanje srednjeg prsta.

Četvrto, šteta što nemamo bolji snimak, na primer, krupnog plana u kome se jasno vidi Biberak kako pokazuje inkriminisani prst, uz glasovnu pratnju. Možda bi ovi što ih je ujela Biber-buba (Beliebers) malo spustili loptu i prestali da cijuču kao da je Sin Božji sišao u obliku balave super-zvezde.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice