Kejti Peri (Katy Perry) je ostala bez Rasela (Russell Brand). Da li je on nju varao ili ona njega, sad je nevažno. Tek, Kejti ispoljava neobičnu mešavinu žala, peckave osvete, duboke tuge i razvrata koji donosi zaborav, možda čak inata? Šta god da je, Kejti kao riba u vrhu (ipak nije vrh-riba, nemojmo se zavaravati) rešava prepreke na vrhunski način.

Našla je novog tipa, o kome smo već pisali, mlađanog Batista (Baptiste Giabiconi). E, sad.

Da joj se ne bi motao oko nogu i pravio joj smetnje, da se ne bi vezivala prerano, da bi mogla da ima ono, a da nema ovo – koji god da je razlog, tek Kejti je sa njim sklopila onu vrstu prijateljstva kojoj dodaju napomenu “sa povlasticama”, dakle jednu vrstu seksualnog prijateljstva, možda čak i neke vrste kres-šeme?

Ovaj hrabar potez Kejti Peri može da se sagleda sa dve strane.

Bravo Kejti, prava moderna ženska, nema šta da joj gaze po osećanjima kojekakvi, ima da svoje isplače i istera na svoj način. A kad joj se priseksa, tu je prijatelj, drugarčina, kučence i to ni manje ni više nego najplaćeniji muški model.

Bravo Batista, krešeš Kejti, a možeš i sve ostale.

kejti1 Trach Up: Dva pogleda na Katy Perry

Na ovoj slici uočavamo da je najzgodniji dasa na svetu - klempav

Iz čega se jasno vidi da je kod muškaraca sve vrlo jednostavno i objašnjivo anatomijom, a ne psihologijom.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments