Sexy&Sweaty

cherzl kole Trach Up: Ko visoko leti... Salma Hayek!

In your face, Victoria!

Šeril Kol (Cheryl Cole) je pozirala za novi časopis čuvenog fotografa Renkina (Rankin), a fotke su toliko seksi da smo gotovo sigurne da će prvi broj magazina “Hunger” biti hit. Za razliku od njenih do sadašnjih Viki Bekam (Victoria Beckham) izdanja, ovo je pravo osveženje!

Selma sa dve leve

SELMA Trach Up: Ko visoko leti... Salma Hayek!

"Ups, zamalo da padnem, a još sam se i okliznula"

Uvek je smešno kad neko padne, bez obzira koliko vam je žao – morate da se nasmejete. Selma Hajek (Salma Hayek) je pokazala svojoj ćerki šta znači poljubiti patos. U trenutku pada, slušajno je povukla ćerkicu, na sreću, nijedna nije povređena. Pomogao joj je Antonio Banderas (Antonio Banderas), ali  posle toga, oboje su bili crveni od srama, a Selmina ćerka pokazala je grimasom kakav je osećaj kad te mama izblamira pred ljudima. Ostaje nam samo da joj poželimo onaj stari hit “Selma, Selma ne naginji se kroz prozor”.

Ljubav je u vazduhu

ema stoun Trach Up: Ko visoko leti... Salma Hayek!

"Prestani da se smeješ... Prestani ti... Ne, prestani ti..."

Ema Stoun (Emma Stone) i Endru Garfild (Andrew Garfield) pravi su zaljubljeni par. Ni Džim Keri (Jim Carrey) svojom ljubavnom izjavom nije uspeo da uzdrma njihovu ljubav. Uhvatili smo ih kako šetaju ulicama Njujorka i kikoću se. Nama samo ostaje da ih nazovemo “Garfild i njegova mačka u čizmama”.

Hermiona je postala cica i po!

ema watson Trach Up: Ko visoko leti... Salma Hayek!

Svi blicevi vode do Eme!

Na premijeri filma “My week with Marilyn” u Londonu, niko nije skidao oči i objektiv sa Eme Wotson (Emma Watson). Crna suknja i bela kosulja koju potpisuje Jason Vu, plus crne vrtoglave štikle – bile su dovoljn da nam se zavrti u glavi. Otkad je Hermiona postala cica i po? I naravno – taj osmeh i pogled, pa još i frizura.  Što bi Šerlok Holms (Sherlock Holmes) rekao “Kakav slučaj, dragi moj Votsone”!

Super šta?

elle mc Trach Up: Ko visoko leti... Salma Hayek!

Ni savršene žene nisu savršene

Kada vidimo fotke sa raznoraznih događaja, čini nam se da gospođa supermodel, El Mekfirson (Elle Macpherson), izgleda zanosno, prelepo i očaravajuće, pa još sa sve srculencima i medama i nasmejanim bebama. Ali, zahvaljujući krvopijama (ne onim iz onog filma) koji se odazivaju na ime paparaci, jedino što možemo da priupitamo “The Body” jeste: ko vas i čime šminka? Poen za britanske paparace!

A za kraj…

Zagrejte se super seksi nastup Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), koja je podigla atmosferu, temperaturu i ko zna šta još na dodeli American Music Awards. Pomogao joj je Pitbul (Pitbull), mada nama ne izgleda da joj treba ikakva asistencija.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments