Kolegica javlja redakciji da je Rijana (Rihanna) promijenila boju kose! Na vijest eksplozivno reagira ostatak redakcije i upuštamo se u raspravu radnog naziva “Što joj je ovo trebalo?”.

E, vidite, trebalo joj je za potrebe snimanja njene prve ovogodišnje naslovnice za magazin “Elle”. Tako je Rija odlučila postati plavuša. Jednu kolegicu neodoljivo je podsjetila na Tinu Tarner (Tina Turner), samo 20 godina mlađu. Druga kolegica se pita: “Je l’ ona u fazonu da joj sve boje dobro stoje? E, pa ne stoje joj”. Treća se već ljuti i staje u opaku obranu naše ofarbane kameleonke: “Pa stoji joj sve!”. I tako mi raspravljasmo o crnom Rijinom bobu, pa o crvenoj reggae fazi, ali koga zapravo boli uvce kad se Rija kao plavuša odlično osjeća. Međutim, moramo zamoliti svjetske frizere: Dodajte malo blajha. Nešto nam se ovdje previše žuti.

RIHANNA Trach Up: Rihanna se...

Riji poludila glava pa postala drska žena plava


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments