Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Kolegica javlja redakciji da je Rijana (Rihanna) promijenila boju kose! Na vijest eksplozivno reagira ostatak redakcije i upuštamo se u raspravu radnog naziva “Što joj je ovo trebalo?”.

E, vidite, trebalo joj je za potrebe snimanja njene prve ovogodišnje naslovnice za magazin “Elle”. Tako je Rija odlučila postati plavuša. Jednu kolegicu neodoljivo je podsjetila na Tinu Tarner (Tina Turner), samo 20 godina mlađu. Druga kolegica se pita: “Je l’ ona u fazonu da joj sve boje dobro stoje? E, pa ne stoje joj”. Treća se već ljuti i staje u opaku obranu naše ofarbane kameleonke: “Pa stoji joj sve!”. I tako mi raspravljasmo o crnom Rijinom bobu, pa o crvenoj reggae fazi, ali koga zapravo boli uvce kad se Rija kao plavuša odlično osjeća. Međutim, moramo zamoliti svjetske frizere: Dodajte malo blajha. Nešto nam se ovdje previše žuti.

RIHANNA Trach Up: Rihanna se...

Riji poludila glava pa postala drska žena plava


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Editors choice