O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Razmišljaš o begu od obaveza, svakodnevice i monotonije? U susret letu i sezoni odmora umesto tebe smo istražili nekoliko mesta širom Evrope koja vredi posetiti ukoliko si željna ušuškane atmosfere, gde ćeš se osećati prijatno, kao da si tu celog života, iako si samo turista.

U engleskom jeziku, pridev cozy upotrebljava se kako bi označio atmosferu u kojoj se osećamo prijatno, mesto u koje se lako uklapamo i integrišemo, osećaj zbrinutosti poput onog kada smo ušuškani ispod ćebeta, ispred vatre koja pucketa. Ipak, ušuškana, cozy atmosfera nema veze sa realnim meteorološkim prilikama, i ne podrazumeva bukvalno ušuškavanje ispod ćebeta, već je više stvar psihologije i subjektivnog osećaja. Kada govorimo o putovanjima i mestima, različiti detalji mogu odati osećaj spokoja – ljudi, tj. meštani određenog mesta, ali i neki teško opisiv, neuhvatljivi duh određenog mesta zahvaljući kome se osećaš lepo, bez bilo kog konkretnog povoda, trenuci i atmosfere poput zalazaka sunca na morskoj pučini, šarene fasade zgrada koje suptilno osvežavaju svaki grad i donose neku laku radost, izolovana mesta u prirodi, čak iako nisi na pustom ostrvu, gde ćeš moći da budeš sama sa voljenom osobom ili da neometano “blejiš” sa prijateljima, ulice skrivene od gradske gužve koje je možda teško otkriti, ali kada ih otkriješ, odmah se zaljubljuješ u njih.

Martini vinogradi, Masačusets

Oaza mira u Atlantskom okeanu, ostrvo u blizini Bostona, specifično je i po mnogo čemu posebno. Iako nisi u divljini, ovde ćeš na putevima sresti veliki broj divljih životinja – rakuna, zečeva, tvorova, čak i jelena. Peščane plaže, lokalne taverne u kojima je osoblje izuzetno gostoljubivo, kuće koje su građene na isti način (zbog tamošnjih zakona) koje će te možda u nekom trenutku i zbuniti ali i očarati svojom usklađenošću, učiniće da nikada ne zaboraviš ovo putovanje.

View this post on Instagram

⛵️🌊🏡⚓️☀️

A post shared by Elke Sarah Schipani (@elke.schipani) on

Editors choice