WANNABE Magazine je najpopularniji fashion, beauty & lifestyle web magazin na Zapadnom Balkanu. Postojimo sedam godina i za sve ovo vreme se trudimo da svakog dana ponudimo što raznovrsniji, originalniji i drugačiji sadržaj sa što ličnijim pečatom našeg tima.

U 2018. odlučili smo da svoja vrata otvorimo novim mladim i entuzijastičnim ljudima koji će imati jedinstvenu priliku da uđu u zabavan, dinamičan svet mode i to zahvaljujući radu sa našim direktorkama i osnivačicama, Ninom Milović i Nađom Jokanović.

WANNABE Magazine raspisuje konkurs za stručnu praksu u trajanju od tri meseca (sa mogućnošću zapošljavanja po završetku prakse!) za pozicije asistent kreativnog direktora i asistent direktora marketinga i poslovnog razvoja.

Ako te zanima kako nastaju kreativna rešenja, kako izgleda snimanje fashion i beauty editorijala i videa, kako izgleda svakodnevno raditi sa našom kreativnom i mega zabavnom produkcijom, prijavi se na konkurs za asistenta kreativnog direktora i iskoristi priliku da tri meseca radiš (i učiš!) sa Ninom. Istančan ukus kada su moda i estetika u pitanju, kreativan i brz um i šarenilo ideja 24/7 smatraće se velikom prednošću!

Ako je pak marketing tvoja “šolja čaja”, a naročito te interesuje digitalni marketing, rad i komunikacija sa klijentima, osmišljavanje ponuda i prezentovanje istih, prijavi se na konkurs za asistenta direktora marketinga i iskoristi priliku da tri meseca radiš (i učiš!) sa Nađom. Ako živiš na društvenim mrežama i pomno pratiš sve novitete iz sfere interneta i oglašavanja na internetu – ti si osoba za nas!

wannabe intern Traži se: #WANNABEIntern!

Zvuči zanimljivo? I jeste!

Pripremi CV sa fotografijom, kao i propratno pismo u kojem ćeš nam objasniti zašto želiš da se pridružiš WANNABE timu i šta će ti rad sa Ninom ili Nađom doneti na profesionalnom ili ličnom planu i sve to pošalji na mejl redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom za koju poziciju se prijavljuješ. Konkurs traje do kraja januara.

Čekamo te!

Comments