*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Traži se: #WANNABEIntern!

Traži se: #WANNABEIntern!

WANNABE Magazine je najpopularniji fashion, beauty & lifestyle web magazin na Zapadnom Balkanu. Postojimo sedam godina i za sve ovo vreme se trudimo da svakog dana ponudimo što raznovrsniji, originalniji i drugačiji sadržaj sa što ličnijim pečatom našeg tima.

U 2018. odlučili smo da svoja vrata otvorimo novim mladim i entuzijastičnim ljudima koji će imati jedinstvenu priliku da uđu u zabavan, dinamičan svet mode i to zahvaljujući radu sa našim direktorkama i osnivačicama, Ninom Milović i Nađom Jokanović.

WANNABE Magazine raspisuje konkurs za stručnu praksu u trajanju od tri meseca (sa mogućnošću zapošljavanja po završetku prakse!) za pozicije asistent kreativnog direktora i asistent direktora marketinga i poslovnog razvoja.

Ako te zanima kako nastaju kreativna rešenja, kako izgleda snimanje fashion i beauty editorijala i videa, kako izgleda svakodnevno raditi sa našom kreativnom i mega zabavnom produkcijom, prijavi se na konkurs za asistenta kreativnog direktora i iskoristi priliku da tri meseca radiš (i učiš!) sa Ninom. Istančan ukus kada su moda i estetika u pitanju, kreativan i brz um i šarenilo ideja 24/7 smatraće se velikom prednošću!

Ako je pak marketing tvoja “šolja čaja”, a naročito te interesuje digitalni marketing, rad i komunikacija sa klijentima, osmišljavanje ponuda i prezentovanje istih, prijavi se na konkurs za asistenta direktora marketinga i iskoristi priliku da tri meseca radiš (i učiš!) sa Nađom. Ako živiš na društvenim mrežama i pomno pratiš sve novitete iz sfere interneta i oglašavanja na internetu – ti si osoba za nas!

wannabe intern Traži se: #WANNABEIntern!

Zvuči zanimljivo? I jeste!

Pripremi CV sa fotografijom, kao i propratno pismo u kojem ćeš nam objasniti zašto želiš da se pridružiš WANNABE timu i šta će ti rad sa Ninom ili Nađom doneti na profesionalnom ili ličnom planu i sve to pošalji na mejl redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom za koju poziciju se prijavljuješ. Konkurs traje do kraja januara.

Čekamo te!

Editors choice