Boja noći, predivna tamna nijansa plave, poznata i kao kobalt plava, šerpa plava ili kraljevsko plava boja biće apsolutni hit u hladnim i sivim danima pred nama. Ova nijansa plave dobro stoji većini žena, a stil čini luksuznijim i plemenitijim.

slika 149 Trend alarm: Kobalt plavo

Upečatljivost kao najveći adut kobalt plave

Kobalt plava boja ove sezone nije ograničena na određene komade garderobe, već je prisutna kako na suknjama, haljinama, kaputima, košuljama, džinsu u boji, tako i na modnim detaljima: ešarpama, visokim potpeticama, tašnama, kaiševima i nakitu.

slika 237 Trend alarm: Kobalt plavo

Svedeno, efektno i damski

slika 330 Trend alarm: Kobalt plavo

Vladavina kobalt plave sa razlogom: otmeno i drugačije

U kombinaciji sa crnom daje malo mračniji, ali veoma prefinjen ton čitavom stajlingu, dok je sa bež, belom, te različitim nijansama sive u velikoj ljubavi. Hrabrije dame mogu je kombinovati i sa jarkim bojama, poput crvene, žute, narandžaste ili zelene, što, ukoliko se koriste smireni krojevi i zagasite nijanse, može da iznedri originalnu i šik kombinaciju. Kobalt plava boja je savršena i za svečanije prilike, jer nije toliko preforsirana kao crna, a daje sličan efekat mističnosti i glamura.

slika 426 Trend alarm: Kobalt plavo

Crveni karmin + kobalt plava = savršenstvo

Zašto prigrliti ovaj trend? Pre svega, jer će vaš stil bez mnogo muke učiniti efektnim i otmenim. U kobalt plavoj delovaćete doterano čak i sa najjednostavnijom, nonšalantnom punđom ili repom, uz minimalnu šminku poput crvenog karmina i malo maskare. Uživajte u plavoj rapsodiji!

slika 528 Trend alarm: Kobalt plavo

Formom i koloritom apsolutno u trendu

slika 618 Trend alarm: Kobalt plavo

Očaravajući detalji u ovoj predivnoj boji

Izvori fotografija: canadiannailfanatic.blogspot.com, stylesaint.com, lamodellamafia.com, thecovetable.wordpress.com, ellecanada.com, whippedstyle.com, danastreetstyle.com, district-h.blogspot.com, pinterest.com, vanessajackman.blogspot.com

Prethodne tekstove iz serijala “Trend alarm” možete pogledati ovde.


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Comments