Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kao i za svaku stvar u životu, ženama je i odabir torbe koju će nositi podjednako važan.

Torba… to je njihovo malo carstvo u kom vladaju moda, beauty pomagala, finansijske zavrzlame spakovane u novčanik, mobilni telefon i još million sitnica. Pošto bi se ovaj spisak stvari koje žena strpa u tašnu odužio u nedogled, žene se vode mišlju kako je mala torba loš izbor i uvek biraju onu veću, koja može da primi dosta toga.

Ipak, modni trendovi diktiraju nešto sasvim drugo, a to je mini torba za maksi učinak.

Naime, dizajneri naglašavaju da je sve u organizaciji i da je velika greška što žene sve bacaju u torbu i ne vode računa kako ređaju svoje stvari. Često se i pogube i izgube silno vreme tražeći po tašni ključeve od stana ili kola.

Prvo sa čim se žena suočava jeste poricanje. Sve mi vadimo se na onu znanu rečenicu: “Nema šanse da nam sve stane”. Onda sledi bes kada vidimo da je velika torba, veliko skladište nepotrebnih stvari. Ako ćemo iskreno, kada imamo prostor trpamo i šta nam treba i ne treba. Tek na kraju je suočavanje sa istinom: mala torba, mala muka.

Razmislite samo kako bi bilo lepo da se u torbi nađu samo stvari koje su vam preko potrebne. Onda morate izvršiti selekciju svih sitnica i napraviti reorganizaciju.

Znamo da je ova priča uzaludna i da vas jedino slike predivnih mini torbi mogu razuveriti.

Ko bi im odoleo?

159 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 243 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 338 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 429 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 526 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 612 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 79 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat

Violeta Stojanović

Editors choice