Kao i za svaku stvar u životu, ženama je i odabir torbe koju će nositi podjednako važan.

Torba… to je njihovo malo carstvo u kom vladaju moda, beauty pomagala, finansijske zavrzlame spakovane u novčanik, mobilni telefon i još million sitnica. Pošto bi se ovaj spisak stvari koje žena strpa u tašnu odužio u nedogled, žene se vode mišlju kako je mala torba loš izbor i uvek biraju onu veću, koja može da primi dosta toga.

Ipak, modni trendovi diktiraju nešto sasvim drugo, a to je mini torba za maksi učinak.

Naime, dizajneri naglašavaju da je sve u organizaciji i da je velika greška što žene sve bacaju u torbu i ne vode računa kako ređaju svoje stvari. Često se i pogube i izgube silno vreme tražeći po tašni ključeve od stana ili kola.

Prvo sa čim se žena suočava jeste poricanje. Sve mi vadimo se na onu znanu rečenicu: “Nema šanse da nam sve stane”. Onda sledi bes kada vidimo da je velika torba, veliko skladište nepotrebnih stvari. Ako ćemo iskreno, kada imamo prostor trpamo i šta nam treba i ne treba. Tek na kraju je suočavanje sa istinom: mala torba, mala muka.

Razmislite samo kako bi bilo lepo da se u torbi nađu samo stvari koje su vam preko potrebne. Onda morate izvršiti selekciju svih sitnica i napraviti reorganizaciju.

Znamo da je ova priča uzaludna i da vas jedino slike predivnih mini torbi mogu razuveriti.

Ko bi im odoleo?

159 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 243 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 338 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 429 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 526 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 612 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat 79 Trend alarm: Mini torba za maksi efekat

Violeta Stojanović

Comments