Devojke, vreme je za stilski izazov. Koja od vas ima rešenje kako nositi mušku košulju na ženski način?

Verujem da su vam razne ideje pale na pamet, a ukoliko ste pristalice pozajmljivanja stvari od dečka, ovo je vaših pet minuta. Slikovito ćemo vam prikazati nekoliko načina kako da uklopite mušku suknju u ženstven i svakako netipičan stil.

Ovo nije nimalo kič ukoliko se bojite da ćete biti predmet podsmeha, čak se košulje savršeno utapaju u kombinacije. Možete da dodate sitne detalje i da tako eksperimentišete sa kombinacijom. Znate već da je  muška košulja neizbežan detalj, zato dobro izaberite najlepšu.

Ovaj način oblačenja, daće vam potrebnu autentičnost, a i poradićete na samopouzdanju kada je lični stil u pitanju.

Osim toga, ovo je najnoviji trend koji nam dolazi sa ulica i vreme je da ga ponesete i vi!

Za početak možete pozajmiti košulju u plavoj boji ili neku kežual, sa zanimljivim dezenom. Nju možete uklopiti u pastelni stajling poput ovog na slici. Potrebna vam je bluza u nude boji, kao i suknja do kolena. Neke upečatljive sandale i to je kombinacija za peticu.

138 Trend alarm: Muška košulja na ženski način

Mušku košulju takođe možete kombinovati sa elegantnim, kožnim pantalonama, ali su u ovom slučaju visoke potpetice must have. Naravno da bi bilo u redu da je u pitanju obična muška košulja u beloj boji.

226 Trend alarm: Muška košulja na ženski način

Muška košulja i teksas se odlično slažu, a ovo je naš savršen predlog za vas.

324 Trend alarm: Muška košulja na ženski način

Za kraj smo ostavili najelegantniju varijantu, a to je ova kombinacija muške košulje i obične, crne haljinice. Sofisticiran, a podjednako šik autfit koji bi mnoge oborio s nogu, pa i vašeg voljenog.

419 Trend alarm: Muška košulja na ženski način

Violeta Stojanović

Comments