Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Bilo da planirate brzo, vikend putovanje ili pravo, pravcato letovanje, ovo su torbe koji bi trebalo da vam budu pri ruci (ili samo jedna od navedenih).

Ne bismo želeli da vam stavljamo so na ranu, ukoliko niste u mogućnosti da otputujete bilo gde, samo bismo želeli da vam pokažemo modele koji će savršeno leći damama koje vole da ponesu brdo stvari, čak i onda kada idu samo u posetu rođacima ili na putovanje od sat-dva.

Ono za šta su ove torbe savršene jeste avanturističko putovanje ili na primer planinarenje. Izdržljive su i nijedna stvar neće ni maći ukoliko je spakujete u neku od sledećih torbi.

Damama koje su ipak rezervisale letovanje preporučili bismo kofere srednje veličine, koji su dovoljno veliki da u njih sve stane, a sa druge strane mali da možete lako da ih nosite i da vam ne predstavljaju smetnju.

Odlična je stvar da torba ili kofer imaju točkiće. Tako su lako pokretni i lakši za prenošenje.

Počev od sofisticiranog ranca koji se slaže uz svaku kežual kombinaciju, do savršene pink torbe, tj. kofera, a onda i tašni svih veličina… sve vam je to na raspolaganju.

1172 Trend alarm: Sedam savršenih torbi za putovanje 2143 Trend alarm: Sedam savršenih torbi za putovanje 3129 Trend alarm: Sedam savršenih torbi za putovanje 4101 Trend alarm: Sedam savršenih torbi za putovanje 592 Trend alarm: Sedam savršenih torbi za putovanje 669 Trend alarm: Sedam savršenih torbi za putovanje 750 Trend alarm: Sedam savršenih torbi za putovanje

Izvor fotografije: stil.kurir-info.rs

Violeta Stojanović

Editors choice