Već dugo scenom vladaju velike torbe, po principu “što veće, to bolje”. Svi znamo koliko stvari devojka mora uvek da ima sa sobom (taj spisak je skoro beskrajan). Međutim, nekada je to išlo toliko daleko da su neke devojke izgledale kao da nose putnu torbu na svom ramenu po gradu.
Dizajneri nam ove godine, za promenu, predlažu veličinu torbe negde između male i velike. Vodeći među njima su Chanel, Prada, Dolce&Gabbana, Chloe i drugi. Boje u kojima ih možete naći su raznolike, a najpopularnije među njima su bež, puder roze, mint zelena i žuta. Detalji koji ih krase su raznoliki ali svedeni: kićanke, male šnale ili samo rajsferšlusi.

aa545d5f540cfc5bfd425a1ea551f347.jpg big Trend: Damska torbica

U svakoj radnji koja prodaje torbe damske torbice zauzimaju značajno mesto u ponudi ove sezone, što znači da ih možete naći po cenama koji odgovaraju svačijem džepu. A kako ćete smestiti sve što vam je potrebno u nju? Strogom selekcijom samo najneophodnijih sitnica. I ne brinite, kada bude nosili koji kilogram manje u ruci sa sobom i kada vaša torba bude zauzimala mnogo manje prostora i vi ćete se osećati lakše, a u isto vreme i veoma trendi.

64f712aa5c14d8cfc94a798975e1447e.jpg big Trend: Damska torbica

Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments