Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

To da je manikir postao nail art, a nail art sasvim nezavisno polje trendova koje funkcioniše sasvim samostalno, vidimo svake godine posebno tokom modnog februara, kada iz nedelje u nedelju od grada do grada, kačimo nove trendove svih vrsta i podvrsta. Novi street style, novo sa pista, novi aksesoari, nova šminka, frizure.

Nail art je prošao duuug put od šaranja čačkalicom, crtanja cvetića, i bojenja svakog nokta u drugu boju čime smo se zanimali u srednjoj školi do današnjice kada saloni nude takav pregršt opcija da je veoma lako zbuniti se. Kao da nije dovoljno komplikovano obući se i odabrati nakit, i pronaći svoj THE makeup, u priču ulazi i manikir. Nokte mažemo svi ali to ne znači da ono što je na njima mora da bude dosadno i predvidljivo. Sa revija modnih prestonica stigle su nam i nove informacije o tome šta će biti trendy na jesen, koje ćemo frizure i boje voleti, ali je ovo ujedno i pravi trenutak da se prisetimo šta nas je oduševilo sa revija u jesen i koji su to najkul prolećni nail art trendovi koji su tada najvljeni. Lepi, nosivi i što je najvažnije svež pogled na nail art. Od standardnih cvetića samo sa malim modnim twistom, do kravlje šare. Kada je već viđamo na svim komadima zašto ne bismo i na noktima?

Zaokružili smo listu omiljenih nail trendova za proleće 2019, find your match.

Cow print

Naravno da je kao i svaka prethodna svetska modna opsesija i ova potekla od Kardashian šire i uže familije, pa tako o kravljem printu ne prestajemo da razmišljamo od kada je Kendall Jenner izjavila da obožava ovaj print. Od tada, sve je u njemu pa tu ni nokti nisu izuzetak. Nismo znali da smo ovo želeli ali kad je već tu, mora se priznati da i ne izgleda loše. Kreč bela podloga i crne nejednake fleke… Chic!

Editors choice