To da je manikir postao nail art, a nail art sasvim nezavisno polje trendova koje funkcioniše sasvim samostalno, vidimo svake godine posebno tokom modnog februara, kada iz nedelje u nedelju od grada do grada, kačimo nove trendove svih vrsta i podvrsta. Novi street style, novo sa pista, novi aksesoari, nova šminka, frizure.

Nail art je prošao duuug put od šaranja čačkalicom, crtanja cvetića, i bojenja svakog nokta u drugu boju čime smo se zanimali u srednjoj školi do današnjice kada saloni nude takav pregršt opcija da je veoma lako zbuniti se. Kao da nije dovoljno komplikovano obući se i odabrati nakit, i pronaći svoj THE makeup, u priču ulazi i manikir. Nokte mažemo svi ali to ne znači da ono što je na njima mora da bude dosadno i predvidljivo. Sa revija modnih prestonica stigle su nam i nove informacije o tome šta će biti trendy na jesen, koje ćemo frizure i boje voleti, ali je ovo ujedno i pravi trenutak da se prisetimo šta nas je oduševilo sa revija u jesen i koji su to najkul prolećni nail art trendovi koji su tada najvljeni. Lepi, nosivi i što je najvažnije svež pogled na nail art. Od standardnih cvetića samo sa malim modnim twistom, do kravlje šare. Kada je već viđamo na svim komadima zašto ne bismo i na noktima?

Zaokružili smo listu omiljenih nail trendova za proleće 2019, find your match.

Cow print

Naravno da je kao i svaka prethodna svetska modna opsesija i ova potekla od Kardashian šire i uže familije, pa tako o kravljem printu ne prestajemo da razmišljamo od kada je Kendall Jenner izjavila da obožava ovaj print. Od tada, sve je u njemu pa tu ni nokti nisu izuzetak. Nismo znali da smo ovo želeli ali kad je već tu, mora se priznati da i ne izgleda loše. Kreč bela podloga i crne nejednake fleke… Chic!

Comments