Tačkice

Jeste, Ariana Grande je bila velika strelica koja pokazuje pravac ka ovom trendu kada je imala manikir sa lešnik braon i belim tufnicama i podsetila nas na retro vajb koji nosi. Veoma chic i veoma prolećno. Grande je nosila svedeniju varijantu, kada je paleta boja u pitanju, ali to te razume se ne sprečava da pospeš po svojim noktima tačkice i u svim mogućim bojama. Zanimljiv twist su tačkice i providan lak. Bez podloge, izgledaće kao da lepršaju po tvojim noktima.

Mix&Match

Najbolja stvar kod ovog trenda je to što uopšte više ne moraš da se odlučuješ za nijansu, već samo za okvirnu boju, a toliko možemo, zar ne? Ja lično imam jedno 5 različitih nijansi sive, i moram vam priznati nije lako odlučiti se kao da li sam danas malo tamnije ili malo svetljive siva. Što bi se reklo, nijanse su u pitanju, iako da, tvrdim još uvek da su mi sve potrebne. E pa, tim mukama je došao kraj jer eksperti kažu da je kombinovanje boja novi trend. Drži se jedne boje, a variraj u nijansama. To je siguran sistem za kombinovanje i nepreterivanje.

Biseri

Kamenčići, nitne, kristalčići – sve nam je to dosta dugo u nail artu poznato ali sada je došlo vreme da se ukrasi malo sofisticiraju, a gde je reč “sofisticirano” tu su i razume se biseri!  Delikatni, nežni, svedeni, a tako efektni! Za najminimalniji look, namaži providni lak, i stavi po jednu perlu u najniži deo nokta. Suptilno, elegantno i savršeno!

Comments