Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

2/3

Tačkice

Jeste, Ariana Grande je bila velika strelica koja pokazuje pravac ka ovom trendu kada je imala manikir sa lešnik braon i belim tufnicama i podsetila nas na retro vajb koji nosi. Veoma chic i veoma prolećno. Grande je nosila svedeniju varijantu, kada je paleta boja u pitanju, ali to te razume se ne sprečava da pospeš po svojim noktima tačkice i u svim mogućim bojama. Zanimljiv twist su tačkice i providan lak. Bez podloge, izgledaće kao da lepršaju po tvojim noktima.

Mix&Match

Najbolja stvar kod ovog trenda je to što uopšte više ne moraš da se odlučuješ za nijansu, već samo za okvirnu boju, a toliko možemo, zar ne? Ja lično imam jedno 5 različitih nijansi sive, i moram vam priznati nije lako odlučiti se kao da li sam danas malo tamnije ili malo svetljive siva. Što bi se reklo, nijanse su u pitanju, iako da, tvrdim još uvek da su mi sve potrebne. E pa, tim mukama je došao kraj jer eksperti kažu da je kombinovanje boja novi trend. Drži se jedne boje, a variraj u nijansama. To je siguran sistem za kombinovanje i nepreterivanje.

Biseri

Kamenčići, nitne, kristalčići – sve nam je to dosta dugo u nail artu poznato ali sada je došlo vreme da se ukrasi malo sofisticiraju, a gde je reč “sofisticirano” tu su i razume se biseri!  Delikatni, nežni, svedeni, a tako efektni! Za najminimalniji look, namaži providni lak, i stavi po jednu perlu u najniži deo nokta. Suptilno, elegantno i savršeno!

Editors choice