Jesen koja nam se približava sa sobom donosi zahlađenje i sveže modne trendove. Ove sezone akcenat neće biti na glomaznom prstenju i narukvicama, već na onom što ćete nositi oko vrata. Svetski dizajneri dali su nam nekoliko predloga, a na vama je da izaberete onaj koji vam se najviše dopada.

Damama koje vole da eksperimentišu i privlače pažnju, ove sezone svetski dizajnerski brednovi kao što su Iceberg i Dolce&Gabbana predlažu da oko vrata stavite kravatu. Nosite je preko odeće ili ispod nje, uz sako ili košulju, čvrsto zavezanu ili sasvim odvezanu. Čak i leptir-mašne na ženama su ove sezone više nego trendi.

Dolce Gabbana kravate Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Dolce Gabbana kravate1 Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Iceberg kravata Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Bora Aksu masne Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Ruffian leptir masne Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice

Sa druge strane, najglamurozniji način da ispratite ovaj trend jeste nošenje svetlucave svilene marame. Dizajnerski brendovi poput Bora Aksu i Tory Burch predlažu vam da je vežete u mašnu i tako dodate dašak glamura vašem svakodnevnom izgledu, dok je Gucci kombinuje uz ekstravagantne haljine i krzno.

Gucci marama Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Tory Burch marame Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice

A, ako vam se ne dopadaju ni marame ni kravate, za vas su prava stvar XXL ogrlice. Nosile su se i ovog proleća, pa ako ste već vlasnik jedne ovakve, tim bolje. Sa mnogo malih privezaka kao što predlaže Lanvin ili samo jednim upadljivim ukrasom, kakve smo mogli videti na Armanijevim pistama, možete ih nositi kako u elegantnim, tako i u svakodnevnim i opuštenim odevnim kombinacijama.

DG ogrlice Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Giorgio Armani ogrlica Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Iceberg ogrlica Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice Lanvin ogrlice Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice

Milica Nedeljković “Venoma” je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments